Tornen les Aitonades, les estades d’estiu PDF Imprimeix Correu electrònic

Les inscripcions es poden formalitzar fins al 23 de juny, i el dia 16 se celebrarà una reunió informativa. Descarrega’t el programa d’activitats.

 

A5-programa-8p-estades-estiu2021-aitona_page-0001


L’Ajuntament torna a oferir aquest any 2021 als infants i famílies d’Aitona un nou programa d’activitats lúdiques, esportives i formatives durant els mesos d’estiu adaptades a les necessitats i interessos dels més joves.

 

Les Aitonades se celebraran enguany durant els mesos de juliol i agost i per a participar-hi caldrà inscriure’s prèviament abans del 23 de juny entregant a les oficines municipals la butlleta d’inscripció.

 

Tots els detalls sobre les estades d’estiu es poden consultar al programa d’activitats; i des del consistori s’anima a les famílies a participar el dimecres 16 de juny en la reunió informativa que se celebrarà a les 20 h.

 
Aquest estiu vine a remullar-te a la piscina municipal! PDF Imprimeix Correu electrònic

L’equipament obrirà portes el 19 de juny, i a partir del dia 14 ja es podran adquirir els abonaments.

 

9859d10d-1433-4eba-bebb-7b0886deec80


El 19 de juny començarà la temporada d’estiu 2021 a la piscina municipal d’Aitona. Enguany l’equipament tornarà a obrir les seves portes amb diferents mesures de seguretat i d’higiene per tal d’evitar el contagi i la propagació de la Covid-19.

 

Així, per accedir al recinte tots els usuaris hauran de passar per un control previ. A més, l’aforament màxim de la piscina serà d’un 70% per a garantir la distància social mínima. I finalment, no es prestarà el servei de bar i l’ús de l’equipament estarà reservat exclusivament a les persones que disposin de l’abonament. En aquest sentit, els diferents abonaments es posaran a la venda a partir del 14 de juny a les oficines municipals.

 

Les diferents mesures adoptades per l’Ajuntament estan subjectes a l’evolució de la pandèmia i a les directrius marcades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

 
L’Ajuntament fa possible l’activitat “El zoo va a l’escola” als alumnes de l’Escola Francesc Feliu PDF Imprimeix Correu electrònic

Els infants des de P3 fins a sisè de primària entraran en contacte directe amb prop d’una quinzena d’animals.

 

8da31b76-3232-4b81-82e7-df734c65088f


Al llarg de tota aquesta setmana els alumnes des de P3 fins a sisè de primària de l’Escola Francesc Feliu participen d’una original i divertida activitat pedagògica impulsada per la Fundació Zoo del Pirineu, amb la col·laboració i finançament de l’Ajuntament.

 

Es tracta del projecte “El zoo va a l’escola”, que permet als infants del centre entrar en contacte directe amb un total de catorze animals que s’han desplaçat fins al nostre municipi per a prendre part de l’activitat. Entre ells hi ha mussols, tortugues fures, falcons, genetes, ducs, xoriguers, conills, xots, gallines, òlibes, garses, ànecs i àguiles.

 

Així, els alumnes que prenen part d’aquest projecte viuen la sensació quan passa un ocell just per sobre del seu cap, alimenten animals irrecuperables, acaricien animals, coneixen la seva història, aprenen com funciona la natura salvatge, entenen quines actuacions humans causen més danys al medi ambient, i reben informació sobre que podem fer per ajudar a que els animals en perill d’extinció tornin a formar part de la nostra natura.

 

Aquest dimarts 8 de juny l’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol, i la regidora d’Infància, Imma Benages, s’han desplaçat fins a l’escola per a conèixer de primera mà el desplegament de l’activitat, que està sent tot un èxit i molt ben valorada per la comunitat educativa.

 

Rosa Pujol explica que aquesta iniciativa “ens permetrà inculcar als nostres infants i joves el respecte i la cura pel nostre entorn natural, d’una forma amena i lúdica”, i afegeix que “el nostre objectiu com a equip de govern és dotar els nostres alumnes de les millor eines i recursos possibles per a garantir una educació i una formació de primer nivell al poble”.

 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 10 de 397
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2021 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.