Dilluns entrarà en vigor la nova zona d’estacionament de vehicles regulat amb limitació horària PDF Imprimeix Correu electrònic

Els veïns i veïnes que ho desitgin poden passar a recollir gratuïtament a l’Ajuntament el disc horari personalitzat que ha dissenyat el consistori per a poder estacionar a la “zona rosa”. La proposta de la nova zona d'estacionament va ser aprovada per Ple amb el suport dels tres grups municipals amb representació al consistori.

 

3596ab53-9fcd-4174-90c7-1a662628e63d


A partir de dilluns 19 de juliol Aitona comptarà amb un nou sistema d’estacionament de vehicles regulat amb limitació horària que entrarà en vigor en diferents punts del municipi a iniciativa de l’Ajuntament, en una proposta que va ser aprovada per Ple amb el suport dels tres grups municipals amb representació al consistori. Aquest nou sistema té com a objectiu principal millorar la mobilitat i la circulació a la zona comercial, on actualment hi ha un elevat volum de vehicles en circulació.

 

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, defensa que “al llarg dels darrers anys hem detectat problemes d’estacionament en diferents zones d’Aitona. Per això, aquest nou sistema ens permetrà augmentar la rotació de vehicles i cobrir les necessitats d’aparcament existents”. Rosa Pujol, a més, avança que “hem volgut anomenar aquest nou sistema com a zona rosa en referència al mar rosa que omple de color els nostres camps durant els mesos de la floració”.

 

1

 

Fes-te amb el teu disc horari de la “zona rosa”

 

En paral·lel a la posada en marxa d’aquest nou sistema d’estacionament de vehicles regulat amb limitació horària, l’Ajuntament ha dissenyat -amb la col·laboració de l’Elèctrica Serosense- un disc horari personalitzat per a poder ser utilitzat a la “zona rosa”.

 

En aquest dispositiu -que ja es pot recollir gratuïtament a les oficines municipals- s’hi pot indicar en el moment de l’estacionament l’hora d’arribada i la fi de l’estacionament. En aquest sentit, cal recordar que el termini d’estacionament és de 20 minuts.

 

a09399a1-1577-4f00-8885-23c22709864a

 
Círculo de Borneo estrena un videoclip amb els camps rosats d’Aitona com a protagonistes PDF Imprimeix Correu electrònic

La gravació es va dur a terme a principis del passat mes de febrer als camps de presseguers situats al voltant del jaciment de Genó.

 

piano04_1


Els espais naturals i patrimonials d’Aitona continuen sent un dels emplaçaments de referència arreu del nostre país per a grans, mitjanes i petites produccions audiovisuals que es volen fer valer de l’encant, la història i la mística úniques que té el municipi per ambientar i donar un valor afegit a les seves creacions artístiques.

 

I així ho demostra el fet que els camps en flor d’Aitona són un dels grans protagonistes del videoclip “Contradicción, Parte II” que la formació lleidatana-oscenca Círculo de Borneo ha estrenat aquest divendres 16 de juliol, corresponent al seu segon disc “Hombre madre”. “Contradicción, Parte II” és una cançó instrumental que s’obre pas entre la commoció i la complexitat del context actual. En aquesta s’ha volgut reflectir la lluita entre la raó i la bogeria; el desig i l’abatiment, el cos i l’ànima. Espais que cerquen un equilibri constant i que conviuen en cada ésser. El videoclip, dirigit per Ivan Luengo i Jessica Hernández, també ha estat enregistrat en diversos espais naturals com ara Llançà, Els Monegros, Vall d’Isàbena i Finestres.

 

6F1E8468-5AFE-47DF-93EC-F036BFC8EE8E

 

La gravació de les escenes aitonenques es va dur a terme el passat 5 de febrer als camps de presseguers situats al voltant del jaciment de Genó, i va consistir en el rodatge d’un pianista situat en un camí abrigallat pels presseguers florits i en la captura d’imatges a través d’un dron. I tot plegat, en el marc de la darrera campanya de la flor de Fruiturisme.

 

Círculo de Borneo és un projecte musical nascut l’any 2010 i encapçalat per Josep M. Porté (pianista i compositor) i Juan Magrí (cantant i lletrista). CDB, a més, també compta amb un elenc de músics experimentats entre els quals hi ha Carles Fortuny (flauta travessera), Francisco Javier Reyes (violí), Anna Borrego (cor i percussió), Montserrat Sanahuja (violoncel) i Jordi Noró (percussió).

 

 
Noves mesures per contenir el creixement dels casos relacionats amb la Covid-19 PDF Imprimeix Correu electrònic

Les mesures entraran en vigor el 9 de juliol i tindran una vigència de 14 dies.

 

E5rCxmPWUAI3Wwe


El Govern de la Generalitat ha aprovat, en el marc del Procicat, un conjunt de mesures per tractar de contenir l’augment de casos de Covid-19 que s’està experimentant des de fa dies a Catalunya.

 

Oci nocturn i espectacles amb activitat musical i ball


  • Tancament de l’oci nocturn, amb excepció d’aquells locals que es desenvolupen totalment a l’aire lliure.
  • Pel que fa els espectacles amb activitats musicals i ball i que estiguin en peu i a l’aire lliure també s’apliquen noves mesures de seguretat:
  1. Es manté l’ús obligatori de la mascareta.
  1. Podran tancar a les 3h de la matinada.

 

En cas de ser esdeveniments de 500 persones o més (per exemple, concerts) que no puguin estar asseguts.

 

  • Serà necessari fer un test d’antígens o una prova PCR a tots els assistents, com a molt 12 hores abans.
  • Sí podran accedir els que acreditin una pauta de vacunació complerta.
  • A més, l’organització d’aquestes activitats hauran de tenir redactat un pla específic d’actuació.

 

En tots els espectacles a l’aire lliure, independentment de l’aforament, caldrà tenir un registre d’assistents, accessible i verificable, per fer un seguiment epidemiològic en cas que fos necessari.

 

Mascareta

 

En termes generals, es manté l’obligatorietat de la mascareta en tres circumstàncies:

 

  • Espais tancats.
  • A l’aire lliure si no es pot respectar la distància d’1,5 m amb altres grups bombolles.
  • En espais de restauració mentre no s’està menjant o bevent.

 

El Govern també recomana dur-la en totes les altres ocasions, tot i no poder dictar-ne l’obligatorietat en ser una competència estatal.

 

Les mesures entraran en vigor a partir d’aquest divendres 9 de juliol i tenen una vigència de 14 dies, fins al 23 de juliol inclòs. Per a més informació podeu consultar aquest enllaç.

 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 8 de 399
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2021 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.