Noves mesures contra la Covid-19 vigents des del 15 de juliol PDF Imprimeix Correu electrònic

El Govern tanca totes les activitats a partir de les 00.30 h i  també limita les reunions a un màxim de 10 persones.

 

mesures-15-juliol_page-0001


Amb l’objectiu de controlar l’augment de casos i frenar la transmissió del coronavirus, la Comissió Delegada en matèria de Covid del Govern ha acordat limitar la mobilitat i els contactes de cara els propers dies a Catalunya.

 

En concret, les mesures són:

 

  • Es redueix l’horari de totes les activitats de forma que finalitzin com a màxim a les 00.30 hores (respectant 30 minuts més per a les activitats recreatives musicals per a que puguin desallotjar).
  • Es limita les reunions i/o trobades familiars i de caràcter socials, en l'àmbit públic i privat, a un màxim de 10 persones, llevat que es tracti de convivents.
  • Es recomana la limitació de l’accés a espais públics on es pugin produir concentracions de persones entre les 00.30 hores i les 6 hores (parcs, platges, etc.).
  • S’elimina la possibilitat de consum en grup en l’espai públic habilitat.
  • Es recorda a les activitats el compliment de l’obligació de disposar de 2,5 m2 per persona, i no només dels límits d’aforament previstos per a cada tipologia.

 

Les mesures entraran en vigor el 15 de juliol i tenen vigència fins al 23 de juliol inclòs. Per a més informació podeu consultar aquest enllaç.

 
Dilluns entrarà en vigor la nova zona d’estacionament de vehicles regulat amb limitació horària PDF Imprimeix Correu electrònic

Els veïns i veïnes que ho desitgin poden passar a recollir gratuïtament a l’Ajuntament el disc horari personalitzat que ha dissenyat el consistori per a poder estacionar a la “zona rosa”. La proposta de la nova zona d'estacionament va ser aprovada per Ple amb el suport dels tres grups municipals amb representació al consistori.

 

3596ab53-9fcd-4174-90c7-1a662628e63d


A partir de dilluns 19 de juliol Aitona comptarà amb un nou sistema d’estacionament de vehicles regulat amb limitació horària que entrarà en vigor en diferents punts del municipi a iniciativa de l’Ajuntament, en una proposta que va ser aprovada per Ple amb el suport dels tres grups municipals amb representació al consistori. Aquest nou sistema té com a objectiu principal millorar la mobilitat i la circulació a la zona comercial, on actualment hi ha un elevat volum de vehicles en circulació.

 

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, defensa que “al llarg dels darrers anys hem detectat problemes d’estacionament en diferents zones d’Aitona. Per això, aquest nou sistema ens permetrà augmentar la rotació de vehicles i cobrir les necessitats d’aparcament existents”. Rosa Pujol, a més, avança que “hem volgut anomenar aquest nou sistema com a zona rosa en referència al mar rosa que omple de color els nostres camps durant els mesos de la floració”.

 

1

 

Fes-te amb el teu disc horari de la “zona rosa”

 

En paral·lel a la posada en marxa d’aquest nou sistema d’estacionament de vehicles regulat amb limitació horària, l’Ajuntament ha dissenyat -amb la col·laboració de l’Elèctrica Serosense- un disc horari personalitzat per a poder ser utilitzat a la “zona rosa”.

 

En aquest dispositiu -que ja es pot recollir gratuïtament a les oficines municipals- s’hi pot indicar en el moment de l’estacionament l’hora d’arribada i la fi de l’estacionament. En aquest sentit, cal recordar que el termini d’estacionament és de 20 minuts.

 

a09399a1-1577-4f00-8885-23c22709864a

 
Círculo de Borneo estrena un videoclip amb els camps rosats d’Aitona com a protagonistes PDF Imprimeix Correu electrònic

La gravació es va dur a terme a principis del passat mes de febrer als camps de presseguers situats al voltant del jaciment de Genó.

 

piano04_1


Els espais naturals i patrimonials d’Aitona continuen sent un dels emplaçaments de referència arreu del nostre país per a grans, mitjanes i petites produccions audiovisuals que es volen fer valer de l’encant, la història i la mística úniques que té el municipi per ambientar i donar un valor afegit a les seves creacions artístiques.

 

I així ho demostra el fet que els camps en flor d’Aitona són un dels grans protagonistes del videoclip “Contradicción, Parte II” que la formació lleidatana-oscenca Círculo de Borneo ha estrenat aquest divendres 16 de juliol, corresponent al seu segon disc “Hombre madre”. “Contradicción, Parte II” és una cançó instrumental que s’obre pas entre la commoció i la complexitat del context actual. En aquesta s’ha volgut reflectir la lluita entre la raó i la bogeria; el desig i l’abatiment, el cos i l’ànima. Espais que cerquen un equilibri constant i que conviuen en cada ésser. El videoclip, dirigit per Ivan Luengo i Jessica Hernández, també ha estat enregistrat en diversos espais naturals com ara Llançà, Els Monegros, Vall d’Isàbena i Finestres.

 

6F1E8468-5AFE-47DF-93EC-F036BFC8EE8E

 

La gravació de les escenes aitonenques es va dur a terme el passat 5 de febrer als camps de presseguers situats al voltant del jaciment de Genó, i va consistir en el rodatge d’un pianista situat en un camí abrigallat pels presseguers florits i en la captura d’imatges a través d’un dron. I tot plegat, en el marc de la darrera campanya de la flor de Fruiturisme.

 

Círculo de Borneo és un projecte musical nascut l’any 2010 i encapçalat per Josep M. Porté (pianista i compositor) i Juan Magrí (cantant i lletrista). CDB, a més, també compta amb un elenc de músics experimentats entre els quals hi ha Carles Fortuny (flauta travessera), Francisco Javier Reyes (violí), Anna Borrego (cor i percussió), Montserrat Sanahuja (violoncel) i Jordi Noró (percussió).

 

 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 7 de 398
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2021 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.