Èxit de participació en les activitats solidàries de La Marató de TV3 PDF Imprimeix Correu electrònic

Un any més els aitonencs i aitonenques es bolquen en la gala solidària de TV3 i participen activament de les activitats organitzades per l'Ajuntament i les entitats del poble.

 

Marat_xocolatada


Aquest passat cap de setmana municipis de tot el país han acollit activitats solidàries de diferent tipus per tal de recollir diners a favor de La Marató de TV3, que enguany aniran destinats a la lluita contra el càncer. I un any més Aitona ha estat part activa d'aquest emotiu i generós esdeveniment. Gràcies a la implicació i col•laboració de les associacions i entitats del poble, els aitonencs i aitonenques hem tingut novament l'oportunitat de participar durant dos dies en un seguit d'actes en benefici de La Marató, que han recaptat un total de 3.053,70€.

 

Les activitats van començar dissabte al vespre amb la projecció del film Lo imposible i van continuar diumenge a la tarda amb la celebració d'un partit de futbol amb participació de jugadors i ex-jugadors de totes les edats del CEF Aitona i membres del Club Esportiu Ciclista Aitonenc. En finalitzar el partit es va repartir xocolata i coca per a tothom. Els actes solidaris van concloure el diumenge a la tarda amb la representació al pavelló poliesportiu de l'òpera La Batalla Domèstica, a càrrec de la companyia Aula 2.0 Lleida Òpera i la jove Orquestra de Ponent.

 

Des de l'Ajuntament d'Aitona es dóna les gràcies a tots els veïns i veïnes de la vila per la seva implicació en les activitats de La Marató. Entre tots hem contribuït a fer d'aquest cap de setmana una nova festa de la solidaritat, posant novament de manifest l'esperit generós i solidari que caracteritza el nostre poble. També es recorda a tothom que encara estan disponibles algunes tires amb números per al sorteig del quadre del pintor local Joan Ramon Espax.

 
Suma't a La Marató de TV3! PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Som a les portes d'una nova edició de La Marató de TV3. Durant els propers dies 15 i 16 de desembre els municipis del nostre país acolliran tota mena d'activitats solidàries destinades a recaptar diners en favor de la lluita contra el càncer.

 

Gràcies a la implicació i col•laboració de les associacions i entitats del poble, la nostra vila tornarà a ser part activa d'aquest emotiu i generós esdeveniment. Des de l'Ajuntament es convida tots els veïns i veïnes a participar dels diversos actes solidaris previstos per als propers dies.

 

Cartell_Marat 

Nota: en el partit de futbol també hi participarà el Club Esportiu Ciclista Aitonenc (CECA).

 
L’Ajuntament aprovarà una moció en defensa del model educatiu de Catalunya PDF Imprimeix Correu electrònic

L'equip de govern municipal sotmetrà a votació i aprovació del Ple la moció elaborada per l'Associació Catalana de Municipis, que rebutja l'avantprojecte de la nova llei d'educació del govern espanyol.

 

Foto_manifestaci_catal

 

L'avantprojecte de Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa (LOMCE), elaborat pel Ministeri d'Educació, atempta greument contra el model d'immersió lingüística de Catalunya i implica un atac directe al model d'escola catalana. En aquest sentit, l'Associació Catalana de Municipis ha elaborat una moció en defensa del nostre sistema d'escolarització a fi que els ajuntaments d'arreu del territori l'aprovin en sessió plenària a mode de protesta contra la decisió del govern espanyol.


L'equip de govern municipal d'Aitona ha decidit sumar-se a aquesta iniciativa i té previst elevar la moció al proper Ple Municipal per tal que sigui sotmesa a votació i aprovada pels regidors del consistori. Així mateix, encoratja els veïns i veïnes a fer un seguiment de la pàgina web de Somescola.cat a fi de mantenir-se informats i poder participar de futures accions en defensa del català a l'escola.

 
<< Inicia < Anterior 421 422 423 424 Següent > Final >>

Pàgina 421 de 424
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2022 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.