Noticies

Aitona viu una experiència única amb la simulació d’una invasió zombie PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Èxit de participació -400 participants- i valoració d'aquest event que ha tingut lloc a Aitona durant la nit del passat dissabte

 

zombis1

 

zombis2

 

La nit del 2 al 3 de novembre el municipi d'Aitona es convertir en la seu d'un esdeveniment sense precedents a Catalunya. Centenars de persones van esdevenir zombis per unes hores i van intentar impedir que els supervivents de la invasió dels morts vivents aconseguissin ser evacuats. Els participants van ser caracteritzats i disfressats per l'organització d'acord amb el rol que van decidir prendre, que podia ser el de zombi o el de supervivent. Aquesta és l'aventura Zombiaventura, una iniciativa de l'associació lleidatana Ilerget O.C., que va escollir Aitona per a l'estrena a Catalunya del seu singular i trepidant joc.

 

zombis3

 

A més dels participants, l'aventura va disposar de gairebé 30 vehicles i unes 100 persones entre actors, figurants militars, experts en maquillatge, col•laboradors, coordinadors i una productora audiovisual, que es va encarregar d'enregistrar l'aventura.

 

zombis4         zombis5

 

Des de feia setmanes, l'Ajuntament d'Aitona i l'empresa impulsora de l'activitat, TroyAventura, han treballat perquè l'activitat es pogués realitzar en condicions de seguretat, control i fos un èxit. El resultat de la iniciativa va ser fantàstic ja que els inscrits van posar una nota molt alta a l'experiència i els veïns que s'ho van mirar com un espectacle també van acabar implicant-s'hi intentant indicar als participants el millor camí per ser evacuats.

 

L'Ajuntament d'Aitona felicita als organitzadors de l'esdeveniment i agraeix la participació de totes les persones que van ser protagonistes d'aquesta original activitat sense precedents al nostre país.

 

zombi7        zombis6

 
La pionera activitat ZombieAventura arriba aquest cap de setmana a Aitona PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Tot a punt perquè Aitona es converteixi en l'escenari d'una "invasió zombi". L'activitat compta amb 300 persones inscrites

 

Zombi

 

Aquest cap de setmana, concretament la nit del 2 al 3 de novembre, es celebrarà l'activitat ZombieAventura al nostre poble. Com ja es ve anunciant des de fa setmanes, es tracta d'una aventura que mitjançant un joc de pistes d'intuïció els participants hauran d'escapar dels infectats convertits en zombis i localitzar quins seran els punts d'evacuació i a quines hores s'efectuaran. Aquestes es realitzaran a la sortida del sol per via aèria en un helicòpter, quatre avionetes i un globus aerostàtic; i per via terrestre a través d'un comboi militar. 

 

Zombi2

 

Des de fa setmanes, l'Ajuntament d'Aitona i l'empresa impulsora de l'activitat, TroyAventura, treballen perquè l'activitat es pugui realitzar en condicions de seguretat, control i sigui tot un èxit. Segons l'organització, l'activitat compta amb un total de 300 inscrits per a participar d'aquest singular i pioner esdeveniment. 

 

Zombi3

 

A més dels participants, l'aventura disposarà de gairebé 30 vehicles i unes 100 persones entre actors, figurants militars, experts en maquillatge, col•laboradors, coordinadors i una productora audiovisual, que s'encarregarà d'immortalitzar el moment. L'activitat pretén que els jugadors siguin els protagonistes i decideixen el seu propi destí, tot això immersos en una autèntica invasió zombi en un entorn "real".

 
L'Ajuntament ampliarà el nombre de nínxols del cementiri PDF Imprimeix Correu electrònic

Amb aquesta ampliació els veïns podran adquirir blocs de 3 nínxols.

 

 

Cartell_nnxols

 

Plnol_nnxols

 
<< Inicia < Anterior 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 Següent > Final >>

Pàgina 414 de 453
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.