Invasió zombi a Aitona PDF Imprimeix Correu electrònic

 

El proper 12 d’octubre a la nit els carrers d’Aitona esdevindran l’escenari d’un joc de supervivència en què centenars de persones tractaran de fugir dels morts vivents que envairan el poble.

 

CARTELL_ZOMBIAVENTURA1

 

El proper 12 d’octubre a la nit el municipi d’Aitona serà seu d’un esdeveniment sense precedents a Catalunya. Centenars de persones esdevindran zombis per unes hores i hauran d’impedir que els supervivents de la invasió dels morts vivents aconsegueixin ser evacuats. Els participants seran caracteritzats i disfressats per l’organització d’acord amb el rol que decideixin jugar, que pot ser el de zombi o el de supervivent. Aquest és l’argument de Zombiaventura, una iniciativa de l’associació lleidatana Ilerget O.C., que ha escollit Aitona per a l’estrena a Catalunya del seu original i trepidant joc.

 

Donat que l’objectiu és comptar amb un nombre elevat de participants, la mateixa associació organitzadora de l’esdeveniment es va desplaçar a Aitona el passat cap de setmana per tal de rodar un videoclip promocional que aviat podrà ser visionat a Youtube, Facebook i a la pàgina web de Zombiaventura. Per anar obrint boca, i a mode d’avanç, ja s’ha començat a difondre un petit curt (http://m.youtube.com/watch?v=E4Jvmv0De4Y&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DE4Jvmv0De4Y), també rodat a Aitona, que busca captar l’atenció del públic i satisfer la seva impaciència mentre no es difon la gravació d’aquesta setmana, en què el centre d’Aitona va ser “pres” per forces militars.

 

Des de l’Ajuntament d’Aitona s’encoratja tots els veïns i veïnes del municipi i es convida els pobles del voltant a participar d’aquesta novedosa i divertida proposta. L’acció començarà a la mitjanit i es desenvoluparà fins a primera hora del matí. La inscripció com a zombi costa 30€, mentre que qui vulgui fer de supervivent i tractar de fugir de l’amenaça n’haurà de pagar 60. Els supervivents que aconsegueixin escapar de la invasió zombi podran escollir si ser evacuats a bord d’una avioneta, un helicòpter, un globus aerostàtic o un comboi militar.

 

Els tiquets poden ser adquirits de forma virtual (www.zombiaventura.com) o presencial en qualsevol dels punts de venda autoritzats, un dels quals és l’Ajuntament d’Aitona.

 
Aitona amb la gent gran PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Com activitat prèvia a la Festa Major el poble dedica un homenatge a la gent gran en motiu del Dia de l'Ancianitat

 

Ancianitat_missa

 

Ahir dilluns el protagonista de la jornada va ser la gent gran en la festivitat de l'ancianitat. Aquest dia dedicat a homenatjar la vellesa va començar amb una missa solemne presidida pel Bisbe de Lleida, Joan Piris; les notes musicals van anar a càrrec del Cor Etosca d'Aitona. Així doncs, la capella de la Residència d'avis Santa Teresa Jornet es va omplir per pregar per a la patrona de l'ancianitat.

 

Ancianitat_missa2

 

Posteriorment, es va procedir a la presentació de la imatge de Santa Teresa de Jornet, en què s'explicà que s'ubicarà en una capella de la Catedral de Lleida. La presentació es va fer en la sala d'actes de la mateixa residència i fou a càrrec de l'artista plàstic Javier Margarit Boscà, i el delegat del Patrimoni Artístic i Cultural del Bisbat de Lleida, Ximo Company. En acabar, el Cor Etosca d'Aitona va oferir un espectacle musical per a tots els assistents.

 

Ancianitat_prsntic_imatge

 

I ja a la tarda va tenir lloc el dinar de germanor al poliesportiu municipal el qual va tenir un toc d'emotiu al homenatjar les persones que enguany compleixen els vuitanta anys o celebren les noces d'or. De manera especial, també es va felicitar al Bisbe Joan Piris ja que aquest any celebra les noces d'or sacerdotals. A tots ells se'ls va lliurar un detall commemoratiu. Finalment, la celebració del Dia de l'Ancianitat va acabar amb un ball per a tothom.

 

Ancianitat_detall_Bisbe

 

 

 

 


 
Aitona corona els nous hereus i pubilles PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Aquest diumenge Aitona va coronar els nous joves que ostentaran durant el proper any els títols d'hereu, pubilla, dama i cabaler

 

Coronaci_tots

 

En un poliesportiu municipal ple de gom a gom Aitona va celebrar la coronació dels nous hereus i pubilles del poble. Prèviament, una cercavila iniciada davant l'ajuntament i acompanyada pels grallers de la Colla Gegantera de Maials va conduir els protagonistes fins el lloc de la celebració.

 

Coronaci_cercavila

 

Coronaci_rosa_parlant

 

La festa de coronació va estar amenitzada per la Tuna Dret Lleida i presentada pel cap de programes de Lleida.tv, Òscar Fernández. Durant la nit, també es va aprofitar per homenatjar l'aitonenc Marc Cònsul, que va ser Finisher a l'IronMan disputat a Niça, i a Francesc Capell, campió d'Europa i del món en la modalitat de slot -escalèxtric-. I per acabar la vetllada, es va oferir un cocktail amb fruits secs i patates.

 

Coronaci_consul

 

Coronaci_capell

 


 
<< Inicia < Anterior 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 Següent > Final >>

Pàgina 412 de 442
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.