El govern municipal aprova inicialment la urbanització del carrer Sant Antolí PDF Imprimeix Correu electrònic

 

L'obra es durà a terme gràcies a una subvenció que prové del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) de la Generalitat de Catalunya.

 

Carrer_sant_antol

 

L'equip de govern ha aprovat sol•licitar un canvi de destí de la subvenció del PUOSC per tal de fer front a projectes actualment prioritaris per al poble, i un d'ells és la urbanització parcial de la tramada del carrer Sant Antolí. Una de les raons per les quals s'ha escollit aquesta actuació per davant d'urbanitzar la plaça Major és perquè la via es troba a l'entorn de la única escola de primària i secundària en funcionament del municipi. L'alcaldessa Rosa Pujol creu que "és necessari adequar els carrers al voltant del centre educatiu per tal de millorar la seguretat, mobilitat i comoditat tant dels alumnes com dels familiars que van a recollir els nens i nenes a l'escola".

 

El projecte d'urbanització es podrà dur a terme ja que en el darrer Ple celebrat el passat divendres 8 de febrer el consistori va aprovar un canvi de destí d'una subvenció del PUOSC, la qual assumirà al voltant del 50% del cost d'aquests treballs. Les obres s'espera que comencin el proper mes de març i tinguin una durada de 4 setmanes.

 
Centenars de veïns i veïnes surten al carrer per celebrar el Carnaval PDF Imprimeix Correu electrònic

 

La bona participació de la festa de Carnaval d'enguany torna a posar de manifest la bona salut del teixit social de la nostra vila.

 

Carnaval5

 

Aquest passat cap de setmana els aitonencs i aitonenques van celebrar una nova edició del Carnaval. Un any més, les activitats van començar divendres a l'escola bressol, on els nens i nenes es van disfressar de pingüins. No obstant, els plats forts de la festa van arribar dissabte. Ja a primera hora de la tarda, el poliesportiu va acollir la trobada de carrosses i la sortida de la cercavila. Tot i que el fort vent que bufava va obligar moltes persones, sobretot nens i nenes, a restar dins del recinte, la rua va poder realitzar el seu recorregut amb normalitat. Un total de 9 carrosses i de grups que anaven a peu van passejar i ballar pels carrers de la vila, acompanyats de nombrosos veïns i veïnes que no es van voler perdre l'espectacle.

 

Un cop finalitzat el recorregut la comitiva de carrosses va tornar al poliesportiu, on els regidors i personal de l'Ajuntament, juntament amb la Penya els Tabolls, van repartir xocolata i coca a tots els participants. I per als més petits, es van llençar bosses plenes de llaminadures des del mateix escenari. Va tancar la tarda el tradicional ball popular per a petits i grans, amb barra de begudes en el mateix recinte a càrrec de la Penya els Tabolls

 

 

Carnaval3Carnaval4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La festa es va reprendre cap a mitjanit amb el concert ofert per l'Orquestra Caimán i la posterior disco-mòbil, que es va allargar fins a altes hores de la matinada sota la mà del popular DJ Bobot Wallas.

 

 

Carnaval1Carnaval2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Des de l'Ajuntament d'Aitona es dóna les gràcies a tots els veïns i veïnes de la vila per la seva col•laboració i implicació en aquesta nova edició del Carnaval. I molt especialment a la Penya els Tabolls, que un any més han fet possible l'èxit de la festa amb la seva participació directa en l'organització de les activitats.

 

Carnaval6

 
Les dones del sector agrari i la prevenció dels riscos laborals PDF Imprimeix Correu electrònic

 

El dijous 14 de febrer tindrà lloc un seminari sobre prevenció de riscos laborals adreçat a les dones que treballen en el sector agrari.

 

El Centre de Seguretat i Salut Laboral de Lleida ha organitzat de cara a la setmana vinent un seminari adreçat a les dones que treballen en el sector agrari. La sessió es durà a terme el proper dijous 14 de febrer i tindrà per objectiu donar a conèixer els riscos laborals més importants als quals es troben exposades les dones del sector agrari, així com ensenyar a les participants quines són les mesures preventives que cal aplicar per tal de minimitzar aquests riscos.

 

El seminari començarà a les 10 del matí i finalitzarà a la 1 del migdia. La persona responsable d'impartir la formació és la Dra. Mercè Cava Sánchez, metgessa especialista en Medicina del Treball del Centre de Seguretat i Salut Laboral de Lleida. En finalitzar la sessió es lliurarà un certificat d'assistència.

 

La inscripció és gratuïta. Si es vol participar en el seminari només cal emplenar la butlleta que acompanya aquesta nota i enviar-la per correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Per a qualsevol dubte o consulta es pot trucar al 973.20 04 00.

 

Lloc de realització de la sessió:

Centre de Seguretat i Salut Laboral de Lleida.

Polígon industrial El Segre. C/ Empresari Josep Segura i Farré, Parcel•la 728-B.

 

pdf-logo

Descarrega't la butlleta d'inscripció

 
<< Inicia < Anterior 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 Següent > Final >>

Pàgina 400 de 408
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2022 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.