El Paraguaio d’Aitona, protagonista en un nou projecte de gastronomia i salut PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Aquesta setmana s'ha donat a conèixer la iniciativa Gastronomia & Wellness que utilitza productes locals, entre ells, el Paraguaio d'Aitona

 

fruita034

 

El restaurant lleidatà El Oasis i el Centre d'Estètica Maribel Morató ja poden presumir de ser pioners en una de les ofertes més originals que es poden trobar en el panorama del maridatge. En aquesta ocasió, han presentat una proposta anomenada Gastronomia & Wellness, de la pell a la taula, oferint un menú de fruita i altres productes locals en què cada menú gaudeix d'una interpretació com a tractament d'estètica i benestar. 

 

Els responsables del projecte expliquen que l'objectiu de la iniciativa és ressaltar les propietats saludables que tenen tant la fruita com els productes naturals en la pell. I és en aquest ventall d'ofertes de fruitoteràpia que el Paraguaio d'Aitona s'ha seleccionat com un dels productes locals per emprar en aquestes innovadores i saludables experiències. 

 

Des de l'Ajuntament d'Aitona felicitem les impulsores del projecte i desitgem que aquesta original proposta tingui una molt bona acollida entre la població.

 
La Diputació de Lleida redactarà el projecte de millora del pont sobre el riu Segre a Aitona PDF Imprimeix Correu electrònic

 

El President de la Diputació ho ha confirmat a l'alcaldessa Rosa Pujol en una reunió mantinguda aquesta setmana

 

Reuni_re_redacci_pont

 

La Diputació de Lleida assumirà la redacció del projecte de millora de l'actual pont sobre el riu Segre situat al terme municipal d'Aitona (Segrià) reconstruït a la dècada dels anys 40 i que només permet el pas d'un vehicle. 

 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, s'ha reunit aquesta setmana amb l'alcaldessa d'Aitona, Rosa Pujol, per concretar i posar de manifest el compromís de la corporació per assumir el cost de la redacció d'aquesta actuació, que també inclouria l'arranjament dels accessos al pont. Per la seva banda, Pujol ha indicat que la situació econòmica és complicada però que des de l'Ajuntament d'Aitona es treballa per buscar el finançament per poder desenvolupar l'actuació en diferents fases. 

 

Pont_sobre_el_riu_Segre_Aitona

 

La millora del pont és una llarga reivindicació dels veïns del municipi ja que és un pas molt transitat diàriament per vehicles agrícoles. Actualment, la infraestructura no permet el creuament de dos vehicles ni la circulació de vehicles pesants.

 
L’Ajuntament demana ajuda a la Generalitat per solucionar els despreniments sobre el C/ Pare Palau PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Representants del govern municipal visiten la zona acompanyats del delegat de Governació per tal d’avaluar la situació. Els despreniments de roca suposen un risc per a la seguretat personal i material de moltes famílies del carrer Pare Palau.

 

Despreniments_roques1

 

El passat dijous 11 de juliol l’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol, el regidor d’obres, Josep Arqué, i el delegat de Governació, Jordi Curcó, van realitzar una visita a alguns veïns i veïnes del carrer Pare Palau per tal d’avaluar l’estat de la serra, que des de fa temps està patint despreniments periòdics de roca, amb els consegüents riscs per a la seguretat dels habitants de les cases properes.

 

Despreniments_roques2

 

La visita s’emmarca en la preocupació de l’equip de govern  per una situació que els veïns i veïnes venen denunciant repetidament al llarg dels darrers anys i que suposa una amenaça per a molts dels habitatges de l’esmentat carrer, ja que es troben molt pròxims a la serra. Després que el delegat de Governació comprovés en primera persona la gravetat de la situació, l’equip de govern municipal va demanar l’ajut excepcional i urgent de la Generalitat per tal d’acabar amb els despreniments i posar fi a la intranquil·litat dels veïns i veïnes de la zona. Des de l’equip de govern es confia que la petició serà atesa i es podrà posar fi a aquesta greu problemàtica.

 

Despreniments_roques4

 
<< Inicia < Anterior 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 Següent > Final >>

Pàgina 397 de 424
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2022 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.