Un Campionat de Botifarra de caràcter solidari PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Nou èxit de participació en el Campionat de Botifarra d'Aitona, que enguany destinarà els diners recollits a la protectora d'Amics dels Animals del Segrià.

 

Botifarra

 

El passat dissabte 23 de febrer va tenir lloc una nova edició del tradicional Campionat de Botifarra d'Aitona. 62 parelles es van aplegar des de primera hora de la tarda per tal de passar una entretinguda vetllada i alhora col•laborar en una causa solidària, ja que enguany el campionat presentava com a novetat el fet que els diners recaptats seran destinats íntegrament al sosteniment i suport de la protectora Amics dels Animals del Segrià.

 

Les partides van començar a dos quarts de quatre de la tarda i van comptar amb la participació de més d'un centenar de persones, entre les quals hi havia l'alcaldessa d'Aitona, Rosa Pujol, i l'alcalde de Bell-lloc, Ramon Consola.

 

Totes les parelles participants es van endur algun premi a casa, des de pernils fins a motxilles, passant per botelles de vi, oli d'oliva i una llarga llista de regals, però sens dubte el moment més esperat va ser el sorteig d'un viatge per a dues persones de 3 dies i 2 nits a Espanya o Andorra.

 

Donat que la jornada va ser llarga, a mitja tarda es va obsequiar els participants amb coca de sucre i en finalitzar el campionat es va servir un berenar complet a tothom a base de pa amb tomàquet, pernil, embotits, gambes, truites, etc. I com no podia ser d'una altra manera, des del projecte Fruiturisme no es va voler faltar a la cita i es va aportar la nota saludable amb el repartiment de pomes per a tothom gentilesa de Fruites Font.

 

Des de l'Ajuntament es dóna les gràcies a totes les persones que han col•laborat i participat en aquesta nova edició del Campionat de Botifarra. El notable èxit de participació posa novament de manifest el caràcter solidari i compromès dels veïns i veïnes d'Aitona.

 

Botifarra2

 
Nova edició del Campionat de Botifarra d'Aitona PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Enguany el campionat té per objectiu ajudar la Protectora Amics dels Animals del Segrià. En aquest sentit, tots els beneficis obtinguts seran destinats íntegrament al suport econòmic de l'entitat.

 

Concurs_Botifarra_definitiu


 
El pressupost 2013 segueix marcat per l’austeritat i la despesa destinada a l’amortització de crèdit PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Tot i així, el govern municipal preveu realitzar quatre inversions destacades durant l'any

 

Imatge_pressupostos

 

L'alcaldessa Rosa Pujol parla del pressupost d'enguany afirmant que "no podem fer altra cosa que seguir estrenyent-nos el cinturó, però a la vegada també fem un esforç per intentar executar petites inversions que són fonamentals per millorar sensiblement la qualitat de vida dels veïns i veïnes del poble".

 

L'Ajuntament d'Aitona va aprovar per al 2013 un pressupost superior al de l'exercici anterior i això és degut a què enguany s'han inclòs algunes inversions, s'ha hagut d'incorporar el cànon de l'aigua i també incrementa la partida destinada a l'amortització de préstecs. El resultant és un pressupost que puja als 2.724.447,28€.

 

Per tal de donar equilibri al pressupost s'han revisat a la baixa diversos capítols de les despeses com les festes i el personal. Pel que fa al capítol 1 (personal) es passa de 603.099,35€ (2012) a 553.601,14€ (2012), aplicant mesures necessàries d'estalvi però sense que afectin al bon funcionament i a la qualitat de servei de l'ajuntament.

 

El capítol d'amortització de capital representa una part important de la despesa prevista per aquest 2013, ja que el pagament corresponent a préstecs suposa el 7% sobre el total del pressupost.

 

I en l'apartat d'inversions, tot i disposar de pocs recursos i tenint en compte els ajuts d'altres administracions, s'han planificat i pressupostat quatre obres principals: la urbanització del carrer Sant Antolí, l'arranjament del Camí de Llardecans, la intervenció en l'encreuament de la Travessera Escoles amb l'Avinguda 27 de Gener i l'actuació de millora a l'escola bressol.

 
<< Inicia < Anterior 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 Següent > Final >>

Pàgina 395 de 404
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2021 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.