La biblioteca Domingo Espax amplia el seu catàleg amb una trentena de títols PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Llibres

 

En motiu de la Diada de Sant Jordi, i gràcies al suport econòmic de la Diputació de Lleida, l'Ajuntament d'Aitona ha ampliat el catàleg de la biblioteca Domingo Espax amb una trentena de llibres. Així doncs, els lectors i lectores del poble tenen a la seva disposició un grapat de nous títols, que van des de la novel•la infantil i juvenil fins al llibre tècnic, passant per la ficció més comercial i per l'assaig.

 

Des de l'Ajuntament es dóna les gràcies a la Diputació de Lleida pel suport econòmic rebut i es convida tots els aitonencs i aitonenques a acostar-se a la biblioteca per tal de gaudir dels nous títols adquirits.

 

Alguns dels nous títols que es poden trobar a la biblioteca són:

 

La reina descalza, Ildefonso Falcones

El grito de la tierra, Sarah Lark

Brújulas que buscan sonrisas perdidas, Albert Espinosa

L'estiu que comença, Sílvia Soler

 

 
Un sistema semafòric a l’Avinguda 27 de Gener pretén millorar la seguretat dels vianants PDF Imprimeix Correu electrònic

 

El resultat de l'alerta comunicada per l'alcaldessa Rosa Pujol al servei de carreteres de la Generalitat ha tingut com a resposta una ràpida actuació per part d'aquesta institució

 

Imatge_semfor

 

L'Ajuntament d'Aitona, en la seva preocupació per millorar la seguretat viària dels nostres carrers, ha treballat conjuntament amb el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya per tal d'instal•lar un semàfor que reguli el trànsit a l'Avinguda 27 de Gener.

 

Aquest punt ha patit en els darrers temps un increment del flux de vianants ja que el nombre d'alumnes matriculats al Col•legi Públic Francesc Feliu és més alt des de principi d'aquest curs escolar. Cada dia desenes de nens i nenes i familiars creuen diverses vegades la carretera (LP-7041) i això fa que el risc de produir-se un accident hagi augmentat de manera notable. Per aquesta raó, l'alcaldessa Rosa Pujol va traslladar a la delegació del Servei Territorial de Carreteres de Lleida la necessitat d'aplicar-hi una solució que millori la seguretat dels vianants i, aquesta, ha consistit en la col•locació d'uns semàfors que regulen i ordenen el trànsit de vehicles i persones.

 

En aquest moment la instal•lació està gairebé finalitzada, tan sols resta incorporar un sistema acústic útil per a persones amb disminució visual que, segons fonts del Departament de Territori i Sostenibilitat, s'efectuarà en les properes setmanes.

 
Tens alguna foto o vestit de la Festa de les Apol·lònies? PDF Imprimeix Correu electrònic

 

La Regidoria de la Dona està organitzant una exposició de la Festa de les Apol·lònies. Si guardes vestits o fotografies, ja siguin antigues o modernes, d'aquesta tradicional celebració t'agrairíem que les fessis arribar a les oficines municipals.

 

Entre tots farem d'aquesta exposició un veritable homenatge a una de les festes més populars d'Aitona. Anima't a col·laborar!

 

Imatge_nota_premsa_web

 
<< Inicia < Anterior 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 Següent > Final >>

Pàgina 391 de 404
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2021 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.