Salutació de l'alcaldessa PDF Imprimeix Correu electrònic

Allò que als aitonencs i aitonenques sempre havíem desitjat ja comença a ser una realitat. Aitona és avui en dia un municipi capdavanter en matèria del turisme de la fruita. Una condició que no ens ha estat donada en va, sinó que és el resultat de la tasca ingent que pagesos, voluntaris, cooperatives, administració, centrals de fruita i veïns i veïnes hem vingut realitzant al llarg dels darrers anys per situar la vila al món i per donar a conèixer la nostra història, la nostra singularitat i aquest tresor tan dolç i nostrat com és la fruita dolça.


Gràcies a aquesta aposta i a tot aquest treball que encara té molt camí per a recórrer estem vivint un dinamisme social, econòmic i turístic. Un creixement sostingut com a poble que té un impacte enorme en la vida quotidiana de la ciutadania i que reverteix directament en el benefici i el benestar col·lectiu de tot el poble.

 

I és que les persones, en definitiva, han estat, són i seran sempre el principal motor d’Aitona i la seva màxima prioritat. Per això, al seu servei hi posem una administració transparent, esforçada, pròxima, rigorosa, flexible i ètica preparada per atendre i defensar, amb força i equanimitat, els interessos i necessitats de tots els col·lectius de la vila; amb la vista posada en un present i un futur pròxim on Aitona segueixi sent, en el marc del Segrià i el conjunt de les Terres de Lleida, un poble actiu, dinàmic, innovador i creador d’oportunitats.


Rosa Pujol Esteve

Alcaldessa d’Aitona

 

 

JPGMAXQ_JVF8815_JordiVinuesa_1

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.