Aitona acollirà una jornada tècnica sobre la implementació de l’energia fotovoltaica en els regadius PDF Imprimeix Correu electrònic

La jornada tindrà lloc el proper dimecres 25 d’octubre i té per objectiu plantejar als regants una alternativa energètica més sostenible i que, alhora, permet abaratir costos econòmics.

 

Aitona_Dies_de_reg_2510_230744_1_page-0001


L’Ajuntament d’Aitona, amb la col·laboració del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, l’Oficina del Regant i Infraestructures.cat, ha organitzat per a aquest proper dimecres una jornada en la qual es pretén presentar als assistents els avantatges que les instal·lacions fotovoltaiques poden aportar a les seves explotacions agrícoles.

 

Durant la jornada s’exposaran tots aquells tràmits administratius, burocràtics i normatius, entre d’altres, que cal tenir presents a l’hora de plantejar-se una instal·lació d’aquestes característiques. Així mateix, s’explicaran els beneficis en termes econòmics i de sostenibilitat de la implementació d’aquesta energia als regadius.

 

La trobada començarà a les 9:40h i es durà a terme, majoritàriament, a les dependències de l’Ajuntament, tot i que al final de la sessió es complementarà la formació tècnica amb una visita a una instal·lació de bombament solar de CCRR ubicada als Plans d’Aitona.

 

Les persones interessades a assistir a la trobada, es poden inscriure a través del portal RuralCat.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.