Noticies

El Centre de Serveis acollirà el Programa de proximitat per a pacients de càncer i famílies PDF Imprimeix Correu electrònic

El projecte està desenvolupat per l’Associació Contra el Càncer i compta amb una subvenció de la Fundació “la Caixa”.

 

be235577-80ea-45e5-a379-e200f3eb223c_11zon


Aquest dijous 28 de setembre el Centre Municipal de Serveis ha acollit la signatura del conveni entre l’Associació Contra el Càncer i la Fundació “la Caixa” pel desenvolupament a Aitona del Programa de proximitat per a pacients de càncer i famílies del Baix Segrià. L’acte ha anat a càrrec de l’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol, i representants de l’Associació Contra el Càncer.

 

Aquest programa es desplegarà al Centre Municipal de Serveis d’Aitona gràcies a una subvenció de la Fundació “la Caixa” per valor de 10.000€. En aquest sentit, cal recordar que des del passat mes de setembre de 2022 aquesta entitat ja presta el seus serveis a l’equipament aitonenc gràcies a un acord amb el consistori.

 

La subvenció atorgada a l’Associació Contra el Càncer s’emmarca en la Convocatòria Catalunya 2022 impulsada per la Fundació ”la Caixa” i que té com a finalitat col·laborar amb organitzacions no lucratives que desenvolupen els seus projectes a Catalunya per impulsar iniciatives adreçades especialment a persones que es troben en situació de vulnerabilitat social i l’objectiu de les quals és millorar-ne la qualitat de vida i fomentar-ne la igualtat d’oportunitats.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.