L’Ajuntament signa un conveni pel foment del desenvolupament local i l’ocupació PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per aitona   
divendres, 2 de desembre de 2022 14:12

El conveni s’ha signat de forma conjunta amb diferents municipis del Segrià Sud.

 

20750f9d-8b4b-49ad-8d4f-bf2891e7e6ab


Aquest divendres 2 de desembre s’ha formalitzat al Consell Comarcal un conveni dels municipis del Segrià Sud -entre ells, Aitona- pel finançament del projecte de cooperació en matèria de desenvolupament local i ocupació. A l’acte de signatura hi ha estat present la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Aitona, M. Antònia Royes.

 

Entre els municipis signants, a part d’Aitona hi ha Alfés, Almatret, Aspa, la Granja d’Escarp, Llardecans, Maials, Massalcoreig, Sarroca de Lleida, Seròs, Sunyer i Torrebasses.

 

En aquest sentit, tots aquests ajuntaments coincideixen que formen una realitat territorial diferenciada, la qual ve afrontant greus problemàtiques socials i econòmiques, tals com fortes dinàmiques migratòries -tant internes com externes- envelliment de la població, dependència econòmica, dificultat d’accés a l’habitatge o la reduïda capacitat de retenció del talent, entre d’altres, els quals reclamen una resposta decidida i unitària per part de les administracions i els agents econòmics que hi desenvolupen llur activitat. I, per tot plegat, s’aposta per impulsar un projecte comú que aposti pel desenvolupament local i pel foment de l’ocupació en aquests diferents municipis.

 

En el marc d’aquest conveni, l’Ajuntament d’Aitona haurà de cofinançar el projecte amb una inversió màxima de 546,47€ aquest 2022; i de 2.318,37€ l’any 2023. A més, també es compromet a col·laborar de forma activa en la planificació i l’execució  de les accions previstes.

 

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2024 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.