Aitona, amb La Marató de TV3 PDF Imprimeix Correu electrònic

Els dies 10 i 11 de desembre se celebraran al municipi diferents activitats lúdiques, culturals i solidàries obertes a tota la població.

 

c364e44c-30f9-4a85-bde0-9a6c3b25b94a

 

Aitona manté el seu ferm compromís amb el foment i la promoció de la recerca biomèdica d’excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties a través de campanyes de participació ciutadana i actes de difusió i educació. Per tot plegat, el municipi se suma un any més al projecte solidari que impulsa la Fundació La Marató de TV3.

 

Amb l’objectiu de recaptar fons i donar un impuls econòmic a la investigació mèdica de les malalties cardiovasculars, incentivar l’esperit solidari i donar a conèixer als aitonencs i aitonenques aquestes afeccions, l’Ajuntament i les entitats locals -a qui el consistori posa en valor, un any més, la seva implicació directa en el projecte- han dissenyat aquest any 2023 diverses propostes pels dies 10 i 11 de desembre.

 

Dissabte 10 de desembre, al Pavelló Poliesportiu:


  • 16 h: master class de zumba.
  • 17 h: berenar solidari i xocolatada popular.
  • 17.30 h: bingo solidari.
  • 19.30 h: música i karaoke a càrrec de l’Anselmo i Josep.

 

Diumenge 11 de desembre:


  • 09 h, a la pista descoberta: “Correm per La Marató”. Caminada i esmorzar solidaris (entrepans a la brasa, vi, cervesa i aigua). Preu solidari, 5€. Venda de tiquets a BonArea, Materials Casala i Botiga Miracle. Organitza: Club d’Atletisme d’Aitona.
  • 11 h, a la plaça del Pavelló Poliesportiu: master class de spinning. Preu solidari, 5€.

 

A més, enguany tothom podrà tornar a col·laborar amb La Marató de TV3 adquirint la polsera solidària, que té un cost de 10€. A més de col·laborar, aquesta polsera dona accés a tots els actes programats pel 10 i 11 de desembre a Aitona en el marc de La Marató de TV3. Les polseres es poden adquirir de forma anticipada a l’Ajuntament i a través dels membres de les associacions del poble.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2024 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.