Suma’t al 25N! Suma’t al Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones! PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per aitona   
dimecres, 23 de novembre de 2022 12:15

Divendres 25 de novembre el Centre Municipal de Serveis acollirà un taller de fotografia.

 

25nov


El 25 de novembre es commemora arreu del món el Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, una jornada dedicada a posar de manifest l’existència de les violències contra les dones en tota la seva magnitud,  així com la implicació d’administracions i societat per a facilitar recursos que la combatin i posicionar-se en contra de qualsevol forma de violència masclista.

 

I Aitona se sumarà, un any més, a la celebració d’aquesta diada amb l’organització aquest divendres 25 de novembre d’un taller de fotografia. L’activitat tindrà lloc al Centre Municipal de Serveis a partir de les 15.30 h i per a participar-hi no cal inscriure’s.

 

En què consistirà el taller de fotografia?


L’Ajuntament oferirà a totes les participants un espai amb un clima de confiança i, sobretot, de llibertat perquè les dones puguin compartir les seves experiències vitals a través de fotografies i poder recordar com era la seva vida en el passat i com ha evolucionat fins a dia d’avui.

 

Per tot plegat, cada dona participant en el taller haurà de portar, com a mínim, una fotografia on apareixia ella -sola o acompanyada- en el passat, i una altra fotografia que sigui més recent. D’aquesta manera, cadascuna tindrà l’oportunitat d’explicar les seves vivències, experiències o situacions fa uns anys enrere, i com la seva vida ha canviat d’una fotografia a una altra.

 

Finalment, s’enganxaran totes les fotos en un mural per així poder donar visibilitat a cada una de les persones i crear un vincles amb totes les assistents.

Darrera actualització de dimecres, 23 de novembre de 2022 12:16
 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.