Suma’t al 25N! Suma’t al Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones! PDF Imprimeix Correu electrònic

Divendres 25 de novembre el Centre Municipal de Serveis acollirà un taller de fotografia.

 

25nov


El 25 de novembre es commemora arreu del món el Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, una jornada dedicada a posar de manifest l’existència de les violències contra les dones en tota la seva magnitud,  així com la implicació d’administracions i societat per a facilitar recursos que la combatin i posicionar-se en contra de qualsevol forma de violència masclista.

 

I Aitona se sumarà, un any més, a la celebració d’aquesta diada amb l’organització aquest divendres 25 de novembre d’un taller de fotografia. L’activitat tindrà lloc al Centre Municipal de Serveis a partir de les 15.30 h i per a participar-hi no cal inscriure’s.

 

En què consistirà el taller de fotografia?


L’Ajuntament oferirà a totes les participants un espai amb un clima de confiança i, sobretot, de llibertat perquè les dones puguin compartir les seves experiències vitals a través de fotografies i poder recordar com era la seva vida en el passat i com ha evolucionat fins a dia d’avui.

 

Per tot plegat, cada dona participant en el taller haurà de portar, com a mínim, una fotografia on apareixia ella -sola o acompanyada- en el passat, i una altra fotografia que sigui més recent. D’aquesta manera, cadascuna tindrà l’oportunitat d’explicar les seves vivències, experiències o situacions fa uns anys enrere, i com la seva vida ha canviat d’una fotografia a una altra.

 

Finalment, s’enganxaran totes les fotos en un mural per així poder donar visibilitat a cada una de les persones i crear un vincles amb totes les assistents.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.