La plaça Francesc Macià obre les portes un cop finalitzades les tasques de renovació PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per aitona   
dimecres, 5 d'octubre de 2022 12:35

Els treballs han consistit en l’eliminació del sorral i dels murs d’obra, la substitució dels jocs infantils i el mobiliari urbà, el canvi de les lluminàries per tecnologia led, i la plantació de nou arbrat.

 

10_JordiVinuesa_JVF1263_20221003


Dijous 6 d’octubre l’Ajuntament d’Aitona obrirà la nova plaça Francesc Macià, un cop ja han finalitzat les obres de remodelació que el consistori ha dut a terme al llarg de les darreres setmanes en aquest espai públic. Prèviament, aquest dimecres 5 d’octubre l’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol, ha visitat la instal·lació per a avaluar-ne de primera mà el seu estat.

 

“Des d’aquesta setmana comptarem al centre del poble amb una nova plaça més moderna, més segura i més sostenible perquè en puguin gaudir tots els nostres veïns i veïnes; especialment, els infants. Així, donem compliment a un dels reptes que ens hem anat marcant des de l’inici del mandat: millorar la nostra via pública i adaptar-la a les necessitats i usos de la nostra població”, recalca Rosa Pujol.

 

06_JordiVinuesa_JVF1251_20221003

 

Les obres han tingut una inversió total de 76.095,085€, dels quals 68.079,36€ han estat subvencionats per la Diputació de Lleida.

 

Així, l’actuació ha consistit en eliminar el sorral i els murs d’obra que hi havia anteriorment a la plaça i substituir els jocs infantils i mobiliari urbà com els bancs, les papereres i la font. El paviment de formigó de la plaça s’ha mantingut, tot i que en una part s’ha substituït per adequar els pendents existents. Sota els nous jocs, adaptats a les normatives actuals, s’ha col·locat cautxú continu i una tanca tubular metàl·lica per a millorar la seguretat. Finalment, en el marc d’aquesta reforma també s’han substituït les lluminàries per tecnologia led i s’ha plantat nou arbrat al perímetre de la plaça.

Darrera actualització de dimecres, 5 d'octubre de 2022 12:53
 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2022 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.