Aitona comptarà després de molts anys amb un parc mobiliari amb nous pisos en venda PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per aitona   
divendres, 30 de setembre de 2022 06:09

Després d’anys de gestions liderades per l’Ajuntament recentment s’ha fet efectiva la compra d’un bloc de 18 pisos per part del senyor Ramon Campodarbe -Gloxamar 2006, SL- que es posaran pròximament en venda per a particulars.

 

02_JordiVinuesa_JVF0606_20220929


Aquest mes de setembre s’ha fet efectiva la compra per part d’un particular, el senyor Ramon Campodarbe -Gloxamar 2006, SL-, d’un bloc de pisos situat al carrer la Vall número 26 amb avinguda 27 de Gener; i que compta amb un total de 18 habitatges, local comercial i pàrquing.

 

Aquests 18 habitatges es posaran a la venda pròximament per a particulars i l’adquisició d’aquest parc mobiliari per part del senyor Ramon Campodarbe -a qui l’Ajuntament agraeix públicament la seva implicació- ha estat possible gràcies a les gestions liderades pel consistori al llarg dels darrers anys amb l’objectiu d’oferir al municipi una nova oferta d’habitatge.

 

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, ressalta la importància d’aquesta notícia i posa èmfasi en que “el nostre compromís és facilitar i promocionar que els nostres veïns i veïnes es quedin a Aitona a viure i no es vegin obligats a marxar fora del poble per a tenir accés a un habitatge. Per això, poder comptar amb aquets nou parc mobiliari després de molts anys sense pisos en venda és tota una efemèride i una oportunitat única que hem de saber aprofitar”.

 

11_JordiVinuesa_JVF0451

 

Antecedents


El bloc de pisos adquirit recentment pel senyor Ramon Campodarbe -Gloxamar 2006, SL- es va començar a construir l’any 2006, any en el que també es va atorgar la llicència d’obres. La promoció d’aquest bloc de pisos ha estat sotmesa al llarg dels anys a diferents canvis de nom, fins que el 2008 se’n va aturar la construcció. Una paralització que s’ha allargat fins fa pocs mesos.

 

En aquest sentit, durant aquest període d’abandonament es van produir diferents requeriments i actuacions per part de l’Ajuntament d’Aitona envers els seus propietaris amb l’objectiu que duguessin a terme el pertinent manteniment, neteja i tancament de l’obra. Amb tot, la inacció per part dels propietaris va propiciar que el consistori actués de forma subsidiària i incoés diferents sancions als responsables.

 

Finalment, l’any 2020 l’Ajuntament va presentar una sol·licitud de pròrroga per a finalitzar l’obra, però que no va ser atesa. Per tot plegat, després de diferents gestions liderades pel consistori s’ha aconseguit que el bloc de pisos passi a ser propietat del senyor Ramon Campodarbe -Gloxamar 2006, SL-.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2022 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.