L’Ajuntament contracta a tres nous professionals per a donar suport durant la campanya agrària PDF Imprimeix Correu electrònic

La contractació s’ha dut a terme a través dels nous plans d’ocupació subvencionats íntegrament per la Generalitat de Catalunya.

 

d7738659-d0b7-457e-a63b-c95d26100d75


L’Ajuntament d’Aitona ha contractat a tres nous professionals que des del passat 1 de juny i fins al pròxim 30 de novembre duran a terme tasques de suport durant la campanya de la recollida de la fruita d’aquest any 2022. Aquestes tres persones han estat contractades a través dels nous plans d’ocupació subvencionats íntegrament, al 100%, per la Generalitat de Catalunya.

 

Es tracta de l’Hajar, l’Eva i l’Hajar, que durant aquests pròxims sis mesos realitzaran les següents tasques:

 

  • Elaborar i conèixer el cens de la població sobrevinguda per la campanya de recollida del municipi que viu en pisos o allotjaments tipus ”alberg” de titularitat pública o privada, així com un cens d’aquests habitatges (ubicació i persones que s’hi allotgen), i tenir aquesta informació constantment actualitzada.
  • Establir les relacions adients amb els qui contracten persones per treballar a explotacions o centrals ubicades al municipi de manera que puguin tenir coneixement tant de les incidències de salut que es produeixin en relació amb la Covid-19, als efectes de contribuir a protegir la salut pública, així com comunicar les obligacions als empresaris o persones físiques que les hagin contractat, especialment en relació amb els que tenen domicili a Aitona, com dels dubtes, consultes o assessorament en relació amb les novetats de la reforma laboral.
  • Realitzar els serveis de vigilància i control d’habitatges particulars per tal de comprovar que les persones visquin en condicions mínimes d’habitabilitat.

 

La contractació dels tres professionals per a la campanya agrària ha comptat amb una subvenció de 52.721,31€ del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). A més l’Ajuntament també ha rebut una subvenció del SOC per valor de 457,20€ per a la formació d’aquests professionals.

 

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2022 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.