Anima’t i disfressa’t per Carnaval! PDF Imprimeix Correu electrònic

El Carnaval arribarà a Aitona el dissabte 26 de març amb diferents activitats festives obertes a tota la població.

 

CARTELL_CARNAVAL_2022_1


El Carnaval torna aquest mes de març a Aitona! Dissabte 26 de març els veïns i veïnes podran gaudir novament d’un variat programa festiu per a totes les edats per a commemorar aquesta festivitat tan esperada.

 

L’activitat començarà a les 16 h amb la trobada de carrosses al Pavelló Poliesportiu i amb l’inici de la cercavila amb la xaranga El Pincho. A les 18 h està prevista l’arribada de la cercavila de nou al Pavelló Poliesportiu (els components de les carrosses i dels grups de peu entraran interpretant una coreografia), on hi haurà xocolata desfeta i coca per a tothom al ritme de DJ Xavi G. I ja a la mitjanit, ball amb l'actuació de la Banda Neon, entrega de premis i sessió de música amb DJ Xavi G.

 

Enguany es repartiran un total de dos premis i les carrosses no guardonades rebran una paleta de pernil i dos ampolles de cava:

 

  • Premi a la millor carrossa: primer premi, 450€; segon premi, 300€; i tercer premi, 200€.
  • Premi al millor grup a peu: primer premi, 200€; i segon premi, 100€.

 

Les persones interessades s'han d'apuntar a l'Ajuntament abans del 21 de març i portar un llapis de memòria amb la gravació de la música de la coreografia (màxim 1,5 minuts).

 

Consulteu aquí els criteris de valoració.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2022 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.