L’Ajuntament i l’Escola Francesc Feliu col·laboren per a reforçar el model de convivència a l’escola PDF Imprimeix Correu electrònic

El centre educatiu, amb el suport del consistori, ha elaborat una pancarta amb el lema “Per una bona convivència el respecte és el camí”.

 

271725104_5085748528115357_7544214707274457252_n


L’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol, i la regidora d’Infància, Imma Benages, han entregat aquest dilluns 10 de gener a l’Escola Francesc Feliu la pancarta que el consistori -a petició d’aquest centre educatiu- ha elaborat amb el lema “Per una bona convivència el respecte és el camí”.

 

Aquesta lona es penjarà a l’edifici de l’escola i la seva elaboració i difusió són una de les accions previstes per l’Escola Francesc Feliu en el marc del projecte de comunitat d’aprenentatge del qual aquest centre en forma part des de fa quatre cursos.

 

En aquest sentit, com a comunitat d’aprenentatge que és l’Escola Francesc Feliu segueix, entre d’altres, una metodologia de resolució dialògica de conflictes. I una de les pautes establertes en aquesta metodologia és la de consensuar amb tota la comunitat educativa (escola, AMPA, famílies, alumnes, Ajuntament...) quina ha de ser la norma de convivència que es vol a l’escola i, posteriorment, aplicar-la, treballar-la i fer-ne difusió.

 

Tot aquest treball es va dur a terme al llarg del curs passat i enguany veu la llum amb la publicació d’aquesta pancarta que sota el lema “Per una bona convivència el respecte és el camí” té com a objectiu reduir la conflictivitat a l’escola. Aquesta pancarta, a més, també s’ubicarà en un espai a la carretera per tal visibilitzar-la i implicar a tot el municipi en el seu lema.

 

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.