Aitona i Fraga proposen habilitar un accés a l’autopista AP-2 des del terme municipal PDF Imprimeix Correu electrònic

El govern espanyol ha acceptat l’esmena presentada als Pressupostos Generals de l’Estat per tal que es faci un estudi de viabilitat d’aquesta actuació.

 

9b5e50a3-89d5-45fc-afdf-bc78d34f2db6


Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona; i Ángel Sorolla, cap de llista del PSOE a l’Ajuntament de Fraga, han estat treballant de forma conjunta al llarg de les darrers setmanes per tal de presentar una esmena als Pressupostos Generals de l’Estat pel 2022. En concret, sol·liciten que es faci un estudi de viabilitat per part de l’Estat espanyol sobre l’habilitació de diferents accessos a l’autopista AP-2 des del terme municipal d’Aitona.

 

L’objectiu d’aquesta proposta conjunta -que ha estat acceptada a través de l’acord entre els grups polítics del PDeCAT i PSOE- és garantir un accés directe al polígon del Fondo de Litera (Fraga) i al municipi d’Aitona. Així, amb aquesta actuació Aitona comptaria amb un accés directe a l’AP-2 sense necessitat que els vehicles es desplacin fins a Soses per accedir a l’autopista.

 

Rosa Pujol explica que aquesta actuació “representaria una millora molt important de les vies de comunicació d’Aitona i ens brindaria noves possibilitats i oportunitats futures per al poble com la construcció d’un polígon industrial al costat de l’autopista”.

 

Ángel Sorolla detalla que “per a Fraga aquest accés a l’autopista suposaria un gran benefici, ja que ens permetria millor l’entrada al polígon i estudiar-ne la seva ampliació en un futur. Demanem a l’alcaldessa de Fraga, doncs, que acceleri tots els tràmits per a tenir sòl industrial públic”.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2022 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.