La Biblioteca Municipal Domingo Espax comença el nou curs 2021-2022 PDF Imprimeix Correu electrònic

Les lectures obligatòries dels diferents cursos de secundària es podran trobar a la biblioteca o demanar-les a diferents biblioteques del SLPC.

 

red_20210915_175454


Aquesta setmana la Biblioteca Municipal Domingo Espax inicia del nou curs 2021-2022. I ho ha fa des d’aquest dilluns 13 de setembre en el seu horari habitual:

 

  • Dilluns, de 17 a 19 h
  • Dimarts, de 17 a 19 h
  • Dimecres, de 10 a 13 h i 17 a 19 h
  • Dijous, de 17 a 19 h
  • Divendres, de 10 a 13 h

 

Tots aquells veïns i veïnes que s’adrecin a l’equipament hi podran trobar un ampli catàleg de revistes temàtiques (decoració, jardí, moda, patrons, cuina, infantils, viatges, anglès, curiositats, història...), així com una secció amb la premsa del dia. A més, també s’hi podran consultar totes les novetats literàries, novel·la juvenil i contes infantils.

 

Mentrestant, entre l’oferta de la Biblioteca Municipal Domingo Espax per al nou curs també destaca la presència de llibres de Legiland, una plataforma que utilitza l’Escola Francesc Feliu amb l’objectiu de fomentar la lectura entre els infants de primària.

 

La Biblioteca Domingo Espax seguirà proporcionant les lectures obligatòries als alumnes


El nou curs escolar 2021-2022 s’iniciarà a Aitona amb la consolidació d’un servei ja plenament arrelat al poble i que compta amb una llarga trajectòria d’èxit al seu darrer. Es tracta del programa impulsat per l’Ajuntament -amb el suport de la Diputació de Lleida- per tal de garantir les lectures obligatòries a tots els alumnes del municipi entre els 12 i els 18 anys a través de la Biblioteca Municipal Domingo Espax.

 

En aquest sentit, les lectures obligatòries dels diferents cursos de secundària i batxillerat (des de primer d’ESO fins a segon de batxillerat) es podran trobar a la Biblioteca Municipal Domingo Espax o demanar-les a diferents biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya (SLPC).

 

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2022 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.