Fruiturisme i el Festival de Música de la Vila de Rialp uneixen esforços PDF Imprimeix Correu electrònic

Dissabte 7 d’agost Fruiturisme organitzarà un concurs a Instagram amb un lot de productes locals com a premi i sortejarà caixes de fruita entre els assistents al concert de Manel a la Nau Fustes Sebastia.

 

230642855_4562091790481036_2635259465381635733_n


Fruiturisme endegarà aquest mes d’agost una nova iniciativa amb l’objectiu de promocionar i donar a conèixer arreu del territori el seu projecte i tots els actius naturals, turístics i gastronòmics d’Aitona.

 

Es tracta d’una col·laboració amb el Festival de Música de la Vila de Rialp, que enguany commemora la seva 21a edició. En concret, durant l’actuació del grup Manel prevista per aquest dissabte 7 d’agost, a les 22 h, a la Nau Fustes Sebastia de Rialp. Així, Fruiturisme serà present durant el concert a través de tres vies:

 

  • S’instal·larà a la Nau Fustes Sebastia un roll-up promocional sobre el projecte de Fruiturisme i es posaran a disposició dels assistents fulletons informatius sobre el projecte d’apadrinament d’un arbre fruiter.
  • Entre el públic assistent se sortejaran nou caixes amb fruita aitonenca provinent de les centrals Fruitona, Fruitato i Produccions Agràries de Camp.
  • S’organitzarà a través d’Instagram un concurs fotogràfic. Per a participar-hi cal publicar en aquesta xarxa social una fotografia del concert i/o dels préssecs aitonencs, mencionar a Fruiturisme (@fruiturisme) i etiquetar la imatge amb el hashtag #FruiturismeMusical. Entre tots els participants se sortejarà un lot de productes locals.

 

Les entrades per al concert de Manel ja es poden adquirir a través del següent enllaç i tota la informació sobre Festival de Música de la Vila de Rialp es pot consultar al web www.festivalrialp.com/ca/festival/.

 

Damià Jornet, regidor de Promoció Econòmica, explica que “la col·laboració amb aquest esdeveniment i amb el municipi de Rialp ens brinda una plataforma perfecta per a seguir compartint i obrint el projecte de Fruiturisme a tot el nostre territori i expandir-lo més allà d’Aitona”.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2021 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.