Aitona homenatja a la Junta de l’Associació de Jubilats PDF Imprimeix Correu electrònic

Aquest cap de setmana s’ha celebrat un acte d’agraïment als membres sortints de benvinguda dels nous integrants.

 

898268d6-d433-4d7c-86b3-9cc69e61ed2d


Prop de 200 persones es van congregar ahir diumenge 1 d’agost a la tarda al Pavelló Poliesportiu per a participar en l’acte d’homenatge que l’Ajuntament va organitzar a la Junta de l’Associació de Jubilats d’Aitona.

 

La trobada tenia com a objectiu reconèixer la tasca dels membres de la Junta que enguany cessen del seu càrrec i donar la benvinguda als nous integrants de la Junta. En aquest sentit, durant l’esdeveniment el consistori -representat per l’alcaldessa Rosa Pujol i per la regidora M. Antònia Royes- va fer entrega als membres sortints d’una placa d’agraïment i va presentar públicament les persones que conformen la nova junta de l’entitat.

 

Rosa Pujol va donar la benvinguda a la nova Junta assegurant que “de ben segur sabran entomar aquest repte tan preciós amb la millor de les voluntats i amb l’objectiu de seguir consolidant i fent créixer l’associació”.


I sobre la Junta sortint va destacar “la tasca i tot el treball ingent que ha fet al llarg dels darrers anys fent créixer l’entitat fins a consolidar-la com una associació vital i de referència al poble, com una agrupació imprescindible per a seguir empoderant i dignificant la figura de tots els aitonencs i aitonenques de més edat, i com en una peça clau per a permetre que tots els nostres veïns i veïnes puguin prendre part activament d’un ampli ventall de propostes lúdiques, culturals i formatives adaptades a les seves necessitats i interessos”.

 

L’acte d’homenatge a la Junta de l’Associació de Jubilats d’Aitona va estar amenitzat, a més, amb l’actuació musical de Los Gabilanes i Claudia Torres, que va fer les delícies de tots els assistents.

 

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2021 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.