Noticies

En marxa els treballs per a la redacció del projecte de millora del pont sobre el riu Segre PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Tècnics del Servei d'Infraestructura Viària de la Diputació de Lleida ja han visitat la zona per tal d'estudiar el terreny

 

Inici_treballs_pont1

 

Tal com s'informava fa pocs dies des d'aquest Ajuntament, la Diputació de Lleida serà l'encarregat de redactar el projecte de millora del pont i els seus accessos. En aquesta línia, tècnics de la Diputació ja han començat a treballar sobre la zona i a recollir les primeres mesures topogràfiques, entre d'altres, per tal de disposar de la informació necessària a l'hora de redactar el projecte.

 

Aquesta actuació és una llarga reivindicació dels veïns d'Aitona ja que és un pas molt transitat diàriament per vehicles agrícoles i, actualment, el pont no permet el pas de dos vehicles ni la circulació de vehicles pesants.

 

Inici_treballs_pont2

 

La confirmació que l'entitat supramunicipal assumirà el cost de la redacció del projecte, que també inclourà l'arranjament dels accessos al pont, va tenir lloc en una reunió mantinguda per l'alcaldessa Rosa Pujol amb el President de la Diputació Joan Reñé.

 
El Paraguaio d’Aitona, protagonista en un nou projecte de gastronomia i salut PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Aquesta setmana s'ha donat a conèixer la iniciativa Gastronomia & Wellness que utilitza productes locals, entre ells, el Paraguaio d'Aitona

 

fruita034

 

El restaurant lleidatà El Oasis i el Centre d'Estètica Maribel Morató ja poden presumir de ser pioners en una de les ofertes més originals que es poden trobar en el panorama del maridatge. En aquesta ocasió, han presentat una proposta anomenada Gastronomia & Wellness, de la pell a la taula, oferint un menú de fruita i altres productes locals en què cada menú gaudeix d'una interpretació com a tractament d'estètica i benestar. 

 

Els responsables del projecte expliquen que l'objectiu de la iniciativa és ressaltar les propietats saludables que tenen tant la fruita com els productes naturals en la pell. I és en aquest ventall d'ofertes de fruitoteràpia que el Paraguaio d'Aitona s'ha seleccionat com un dels productes locals per emprar en aquestes innovadores i saludables experiències. 

 

Des de l'Ajuntament d'Aitona felicitem les impulsores del projecte i desitgem que aquesta original proposta tingui una molt bona acollida entre la població.

 
La Diputació de Lleida redactarà el projecte de millora del pont sobre el riu Segre a Aitona PDF Imprimeix Correu electrònic

 

El President de la Diputació ho ha confirmat a l'alcaldessa Rosa Pujol en una reunió mantinguda aquesta setmana

 

Reuni_re_redacci_pont

 

La Diputació de Lleida assumirà la redacció del projecte de millora de l'actual pont sobre el riu Segre situat al terme municipal d'Aitona (Segrià) reconstruït a la dècada dels anys 40 i que només permet el pas d'un vehicle. 

 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, s'ha reunit aquesta setmana amb l'alcaldessa d'Aitona, Rosa Pujol, per concretar i posar de manifest el compromís de la corporació per assumir el cost de la redacció d'aquesta actuació, que també inclouria l'arranjament dels accessos al pont. Per la seva banda, Pujol ha indicat que la situació econòmica és complicada però que des de l'Ajuntament d'Aitona es treballa per buscar el finançament per poder desenvolupar l'actuació en diferents fases. 

 

Pont_sobre_el_riu_Segre_Aitona

 

La millora del pont és una llarga reivindicació dels veïns del municipi ja que és un pas molt transitat diàriament per vehicles agrícoles. Actualment, la infraestructura no permet el creuament de dos vehicles ni la circulació de vehicles pesants.

 
<< Inicia < Anterior 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Següent > Final >>

Pàgina 426 de 453
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.