Nou arranjament de camins al municipi PDF Imprimeix Correu electrònic

 

L'Ajuntament realitza noves actuacions de millora a la xarxa de camins del terme municipal, tot facilitant la circulació dels veïns i veïnes i millorant-ne la seguretat.


Cam_bandes_de_daltCam_del_Xerei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L'Ajuntament d'Aitona segueix treballant a fons en la millora de l'estat i les condicions de la via pública de la vila. En aquest sentit, durant les darreres setmanes s'ha dut a terme un nou arranjament de camins al terme municipal, que ha suposat l'adequació i posada a punt de quatre camins que es trobaven en mal estat: Camí de les bandes de dalt, Camí de les bandes del mig, Camí de les bandes de baix i Camí de Xerei.

 

Aquesta nova actuació de millora de la xarxa de camins del nostre poble ha estat possible gràcies al suport econòmic de l'Agència Catalana de Residus, que, atenent la sol•licitud presentada per l'Ajuntament, va concedir un ajut de 19.635,20 euros al municipi per a la realització dels treballs.

 

Amb aquest nou arranjament l'equip de govern que encapçala l'alcaldessa Rosa Pujol dóna una passa més en el projecte global de millora de l'estat i les condicions de la via pública de la vila, que té per objectiu facilitar la circulació dels veïns i veïnes i garantir-ne una major seguretat.

 

Des de l'Ajuntament es demana disculpes als els veïns i veïnes del municipi per les molèsties que aquestes obres hagin pogut causar i es dóna les gràcies a tota la població per la paciència i la comprensió demostrades en tot moment. Aquestes petites actuacions són fonamentals per tal d'anar millorant poc a poc la nostra vila i adaptar-la a les necessitats i demandes de totes les persones que hi vivim.

 
L’Ajuntament farà un repàs històric de les festes de Nadal a partir d’imatges cedides pels veïns PDF Imprimeix Correu electrònic

 

La Regidoria de Cultura i Festes busca fotografies que il•lustrin la història de les celebracions nadalenques al nostre poble

 

Nadal

 

Des de l'Ajuntament s'està preparant una exposició que portarà per nom "Nadal a Aitona" i que pretén ser una mostra de les activitats nadalenques realitzades al nostre municipi al llarg dels darrers temps. Per tal de fer possible aquest projecte és primordial la col•laboració directa dels veïns i veïnes ja que l'exposició s'elaborarà a partir de fotografies que els aitonencs i aitonenques cedeixin a l'Ajuntament.


Tot aquell qui vulgui participar pot dur les fotografies de manera presencial a les dependències de l'Ajuntament o enviar-les per mitjà de la següent adreça de correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 
Es celebra amb una bona participació de joves el taller d’Orientació professional PDF Imprimeix Correu electrònic

 

La preocupació per l'alt percentatge d'atur juvenil provoca que des del Consell Comarcal del Segrià i els ajuntaments que el conformen s'impulsin accions formatives i d'orientació laboral entre els joves.

 

Foto_xerrada_orientaci_professional

 

En el marc de les activitats formatives per a joves a la comarca del Segrià el passat divendres 30 de novembre a les 21h va celebrar-se a la sala de plens de l'Ajuntament d'Aitona la xerrada titulada "Orientació professional". L'activitat estava dirigida especialment als joves que es troben en situació de cerca de feina i perseguia l'objectiu de proveir-los d'eines i instruments útils a l'hora de buscar un lloc de treball. En la sessió també es van tractar mètodes per tal de trobar llocs de treball a altres països europeus, ja sigui a partir de contractes laborals o de pràctiques.

 

El taller va comptar amb la presència d'una quarantena de persones que també van poder conèixer els programes que s'iniciaran pròximament i que es centraran en trobar solucions per als joves aturats de llarga aturada i en la millora de la seva formació.

 

Aquesta jornada va ser organitzada conjuntament pel Consell Comarcal del Segrià, la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, La Diputació de Lleida i l'Ajuntament d'Aitona.

 
<< Inicia < Anterior 421 422 423 424 Següent > Final >>

Pàgina 422 de 424
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2022 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.