La Diputació atorga una subvenció per a l’execució de cunetes als camins municipals d’Aitona PDF Imprimeix Correu electrònic

L’ens supramunicipal aporta una quantitat de 60.394,81 €.

 

IMG_1265


L’Ajuntament d’Aitona ha rebut una subvenció de la Diputació de Lleida per valor de 60,394,81 euros per tal de poder atendre les despeses d’execució de cunetes als camins municipals d’Aitona.

 

Aquesta subvenció permetrà apuntalar el Pla de Millores de Camins Municipals, engegat el 2017 amb una partida pressupostària de 150.000 euros, per dotar el poble d'una xarxa de camins segura, accessible, plenament transitable i que doni resposta a les necessitats dels agricultors i la població.

 
Aitona disposa d’una renovada aula de música PDF Imprimeix Correu electrònic

L’Ajuntament hi ha instal·lat un terra nou i ha folrat les parets i el sostre, adequant la sala a les seves funcions i necessitats.

 

IMG_8131


Recentment, i gràcies a una subvenció de la Diputació de Lleida, l’Ajuntament d’Aitona ha enllestit les obres a l’aula de música, adequant-la perquè no ressoni el so dels instruments. A més, també s’hi ha instal·lat un terra nou, s’han folrat les parets i el sostre, i s’han posat unes cortines. Tot plegat, per tal de disposar d’una aula més adequada a les seves funcions i necessitats.

 

L’estrena de la nova aula de música va tenir lloc el passat 21 de desembre de 2017, en una audició que va comptar amb la presència de la regidora de Joventut, Imma Benages.

 
L’Ajuntament d’Aitona arranja la façana de l’Església de Sant Gaietà PDF Imprimeix Correu electrònic

L’actuació consisteix a sanejar la pedra i el totxo ceràmic de la façana i a netejar-la mitjançant el sorrejat a pressió.

 

IMG-20180110-WA0023


L’Ajuntament d’Aitona ha iniciat els treballs d’arranjament de la façana de l’Església de Sant Gaietà, una de les edificacions més emblemàtiques del patrimoni arquitectònic de la vila i de gran valor històric i cultural. Els treballs consisteixen a sanejar, en primer lloc, la façana de pedra i totxo ceràmic, i posteriorment a netejar la mateixa mitjançant la tècnica del sorrejat a pressió. L’actuació es realitza gràcies a un ajut econòmic de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) i està previst que quedi enllestida a mitjans de febrer.


Aquest edifici religiós és de titularitat municipal i està protegit com a Bé Cultural d’Interès Local (BCIL). Segons l’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol, es tracta d’una actuació “necessària per protegir i revitalitzar el nostre patrimoni. En aquest cas estem parlant d’una de les úniques esglésies no parroquials que existeix, en el context del Baix Segre, amb monumentalitat i harmonia d’estil barroc”.


L’Església de Sant Gaietà està inclosa en la ruta turística guiada pel nucli antic d’Aitona, que organitza Fruiturisme juntament amb altres rutes als camps de presseguers. L’edifici també s’utilitza en ocasions puntuals per a acollir exposicions.

 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 4 de 265
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.