Nous treballs per a la redacció del projecte de millora del pont sobre el riu Segre PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Segueixen a bon ritme els estudis per a la redacció del projecte

 

Sondejos_pont1

 

Fa pocs dies que operaris de la Diputació de Lleida i d'una empresa especialitzada han visitat la nostra localitat per tal de realitzar sondejos a les piles del pont del riu i del seu entorn per examinar i verificar la solidesa del terreny. 

 

Sondejos_pont2

 

Aquests treballs s'han efectuat després que ja fa unes setmanes tècnics del servei d'infraestructura viària de la Diputació van iniciar tasques sobre la zona consistents a recollir mesures topogràfiques per tal de disposar de la informació necessària a l'hora de redactar el projecte.

 
Comencen les obres d’arranjament del camí de Llardecans PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Amb aquests treballs l'equip de govern pretén facilitar la visibilitat dels vehicles que transiten pel camí, tot millorant-ne la seguretat i fluïdesa.

 

cam_llardecans1


L'equip de govern d'Aitona segueix treballant de valent en la millora dels carrers i les vies de circulació del municipi a fi d'incrementar la seguretat en el trànsit de vehicles i vianants.

 

cam_llardecans2

 

En aquest sentit, aquesta setmana han començat les obres d’arranjament del camí de Llardecans, que tenen per objectiu millorar la visibilitat i facilitar el pas de camions i tractors agrícoles per una via que, a dia d’avui, presentava algunes mancances.

 

cam_llardecans3

 

Un cop acabats els treballs, quedarà un camí més ben condicionat i apte per a la circulació segura i fluida de vehicles.

 

cam_llardecans4

 
L’Associació Romanesa d’Aitona realitza per segon any la neteja de l’arbrat del camp de futbol antic PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Amb la seva implicació, de caràcter desinteressat, l'entitat aitonenca busca posar el seu granet de sorra en la millora de l'entorn i la prevenció d'incendis forestals.

 

Associaci_Romanesos2

 

Durant els darrers mesos de juny i juliol l'Associació Romanesa d'Aitona ha dut a terme la neteja de l'arbrat del camp de futbol antic. Es tracta d'una actuació completament desinteressada que té per objectiu contribuir a millorar l'entorn i el paisatge propers al riu Segre, així com minimitzar el risc d'incendis forestals. No és la primera vegada que l'entitat aitonenca s'implica en tasques d'aquestes característiques, ja que l'any passat ja va realitzar una actuació molt similar de neteja d'arbrat en el mateix camp de futbol.

 

Associaci_Romanesos1

 

Des de l'Ajuntament d'Aitona es dóna les gràcies al president de l'associació, Sr. Neculai Albu, i a totes les persones que durant tres dies van donar el seu temps i el seu esforç en benefici del nostre municipi. Actuacions com aquesta posen de manifest la bona salut i l'esperit solidari del teixit associatiu d'Aitona.

 

Associaci_Romanesos3

 
<< Inicia < Anterior 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 Següent > Final >>

Pàgina 264 de 292
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.