L’Ajuntament denuncia que Orange deixés sense cobertura els abonats més de 24 hores en dues ocasions PDF Imprimeix Correu electrònic

L’Ajuntament d’Aitona informa de la situació, externa al Consistori, i ja ha realitzat les gestions pertinents perquè l’episodi no es repeteixi

 

mobil_aitona

 

La companyia de telefonia Orange ha deixat sense cobertura tots els abonats del municipi dues vegades aquest mes de juliol, els dies 13 i 14 i els dies 27 i 28, i durant més de 24 hores. L’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol, ha denunciat que es tracta d’una “situació greu, ja que afecta a les cooperatives i Societats Agràries de Transformació (SAT) del municipi en plena campanya de la fruita”.


L’empresa ha informat que la incidència es devia a un node caigut d’un operador extern i va sol·licitar la resolució de l’avaria amb la màxima urgència. Des de l’Ajuntament ja s’han realitzat les gestions pertinents, que segueixen el seu curs, per resoldre el problema i evitar que es repeteixi en un futur.

 
Nova edició de la revista d'informació municipal d'Aitona PDF Imprimeix Correu electrònic

Ja és al carrer una nova edició de la revista d'informació municipal. Consulta'n ja la versió digital.

 

comprimit


Ja està disponible el darrer número de la revista d'informació municipal, que un cop més ofereix als aitonencs i aitonenques una aproximació amena i completa als principals esdeveniments del municipi i a les actuacions més destacades de l'Ajuntament dels darrers mesos.


Clica aquí per descarregar-te el PDF de la revista

 
El xocolater d’Aitona, Xavier Palau, guardonat amb tres bronzes als Academy of Chocolate Awards 2017 PDF Imprimeix Correu electrònic

L’Ajuntament felicita al veí d’Aitona per haver obtingut aquest alt reconeixement mundial per la seva proposta de tauletes amb cacau i sucre ecològic.

 

image1


Aitona compta des de fa pocs dies amb un mestre de la xocolata reconegut mundialment. El projecte de xocolateria ‘Pangea Chocolate’, impulsat per l’aitonenc Xavier Palau, ha estat obtingut tres bronzes de l’Academy of Chocolate Awards per les tauletes de xocolata negra 76% República Dominicana – Carib, 76% Bolívia - Alto Beni i 83% Filipines - Sud Cotabato. Es tracta de tres propostes on Palau treballa amb cacau i sucre ecològic.

 

El projecte de Xavier Palau neix fa aproximadament un any, quan va començar el seu interès per treballar amb la xocolata negra. L’aitonenc està vinculat amb la línia del ‘bean to bar’ segons la qual cada artesà produeix a casa seva treballant directament amb els productors de cacau i evitant així negociar amb les grans empreses del sector de la xocolata. Palau ha apostat per la petita producció de màxima qualitat garantint, alhora, que els productors percebin un preu just pel cacau que venen.

 

Amb el reconeixement que ha obtingut el veí d’Aitona, passa directament a les finals d’aquest certamen que se celebrarà el mes d’octubre a Londres. Es tracta d’una competició de referència internacional on participen artesans de tot el món.

 

L’Ajuntament d’Aitona vol felicitar a Xavier Palau pel seu projecte i per aquest reconeixement i vol desitjar-li els millors èxits en la propera final d’aquest certamen internacional.

 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 3 de 241
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2017 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.