Al voltant de 200 persones en la XXI Trobada Comarcal de Puntaires PDF Imprimeix Correu electrònic

Gran participació en aquesta mítica trobada celebrada ahir diumenge a Aitona

 

Foto_Puntaires1


Les Puntaires d'Aitona han organitzat novament enguany, i ja van vint-i-una edicions, aquesta encomiable jornada comarcal que ha estat capaç de reunir unes 200 persones. La trobada ha suposat, un cop més, un acte de promoció i estima a les tècniques i l'art de les puntes de coixí.


La XXIV Tirada de Bitlles, també prevista per ahir diumenge a la zona esportiva, finalment s'ha hagut d'aplaçar per raons climatològiques ja que la pluja ha fet acte de presència.

 

L'Ajuntament d'Aitona agraeix l'esforç i dedicació a les persones que han fet possible l'organització un cop més d'aquesta diada festiva i les encoratja a seguir-ho fent amb el mateix èxit en properes edicions.

 
Convocatòria d’ajuts individuals de menjador escolar per al curs 2018-2019 PDF Imprimeix Correu electrònic

Poden demanar aquests ajuts els alumnes matriculats en els centres del Segrià en 2n cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria. El termini comença el dia 9 i finalitza el 22 de maig.


El Consell Comarcal del Segrià ha obert el termini de presentació de sol·licituds de beques de menjador per al curs vinent d'educació infantil i primària. Aquests ajuts els poden demanar els alumnes matriculats en centres del Segrià en 2n cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el dia 22 de maig de 2018.


Totes les famílies interessades poden recollir el formulari de sol·licitud a la mateixa escola, als Serveis Socials de l’Ajuntament o bé poden descarregar-lo des del següent enllaç. La presentació de sol·licituds es farà al despatx de l'educadora de Serveis Socials de l'Ajuntament el dimecres 9 i el dijous 17 de maig de 10 a 14 h, on s'ha d'aportar tota la documentació necessària que consta al full de petició.

 

 

beques_menjador_aitona

 
L’Ajuntament recupera la pila on van ser batejats Santa Teresa Jornet, Francesc Palau i Josep Camí PDF Imprimeix Correu electrònic

La pila baptismal, de la qual es desconeixia el seu parador, ja ha estat reposada al baptisteri de l’església de Sant Antolí.

 

IMG_2773


L’església de Sant Antolí compta des d’aquesta setmana amb la pila baptismal original on van ser batejats Santa Teresa Jornet, el Beat Francesc Palau i el Beat Josep Camí. Aquesta pila, que es creia perduda, va ser lliurada la setmana passada per un veí de Seròs que la tenia al seu domicili, i ja ha estat reposada en el seu lloc original, al baptisteri de la parròquia. L’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol, va anunciar el retorn de la pila baptismal el dissabte 29 d’abril, en el marc dels actes del triduo en honor a Santa Teresa Jornet.

 

“Per a Aitona i la comunitat cristiana del poble aquesta pila baptismal té un valor que va molt més enllà de material”, assegura l’alcaldessa. “Es dona la circumstància que els tres religiosos més importants del municipi van rebre el seu primer sagrament en aquesta pila, una pila de la qual només es conservaven fotografies i en molt mal estat. És un goig poder tenir-la de nou amb nosaltres”.

 

L'Ajuntament d'Aitona, a més, va lliurar a la parròquia un quadre amb una fotografia restaurada de la pila original que també va ser col·locada a la zona del baptisteri, juntament amb un text gravat en un vinil. El bisbe emèrit de la Diòcesi de Lleida, Joan Piris, i el mossèn de la parròquia van agrair públicament l'alcaldessa la seva dedicació i esforç en els parlaments posteriors a la missa.

 

Durant els actes del triduo en honor a Santa Teresa, organitzat amb motiu del 175è aniversari del seu naixement, també es va inaugurar dissabte la casa museu de la Congregació en l'antiga casa hort de les Germanetes.

 

Fotos de la inauguració de la casa museu de la Congregació

 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 3 de 278
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.