L’Escola de Música d’Aitona inicia el curs amb una reunió informativa amb les famílies PDF Imprimeix Correu electrònic

L’oferta formativa inclou diferents modalitats adaptades a les necessitats de cada edat i en destaca l’activitat de sensibilització musical per als alumnes de P3, P4 i P5.

 

aitona_escola_musica_baixa

 

Aquesta setmana les famílies dels alumnes que aquest curs participaran en les activitats de l’Escola de Música s’han reunit amb la direcció i docents del centre per conèixer els detalls i la planificació prevista en cada cas. Les persones interessades en els cursos que encara no s’hi hagin inscrit poden passar per l’Ajuntament o trucar al 97 379 4010 per obtenir informació.

 

El programa per als infants de P3, P4 i P5 es basa en l’aprenentatge de la música de manera intuïtiva mitjançant el joc, l’audició, la dansa i la cançó tradicional. Els alumnes d’Educació Infantil treballaran les quatre qualitats del so, és a dir, l’afinació, la intensitat, la durada i el timbre, i aprendran a controlar i afinar la veu, escoltar el silenci, reconèixer els instruments de l’orquestra i llegir i reproduir ritmes. Aquestes són algunes de les activitats que es faran en els tallers de sensibilització, una aposta ferma de l’escola.

 

A partir dels sis anys, mentre els infants aprenen llenguatge musical, comencen a estudiar un instrument i a partir dels 12 segueixen amb el llenguatge musical i la pràctica d’un instrument concret. El pla d’estudis de l’Escola de Música preveu, de manera complementària, una bona educació de la veu i de l’oïda, la informàtica musical i la pràctica instrumental col·lectiva. Finalment, l’escola ofereix un mòdul obert destinat als adults, que poden començar com i quan ells desitgin, amb la possibilitat d’aprendre guitarra, piano o bateria, o d’altres instruments segons la disponibilitat dels professors.

 

 
Clou la campanya de promoció turística “Aitona en Fruita” 2017 PDF Imprimeix Correu electrònic

La iniciativa, pionera al municipi, s’ha centrat en la fruita i la seva recol·lecció amb l’objectiu de difondre el patrimoni i els valors d’Aitona i del conjunt de les Terres de Lleida.

 

ltima_visita_Aitona_en_Fruita


El darrer grup de turistes va participar ahir dijous 7 de setembre, en la campanya d’estiu “Aitona en Fruita”, un projecte que l’Ajuntament ha promogut aquest any per promocionar la fruita de la zona i el moment de la seva recollida.

 

L’últim grup, format per joves i adolescents, va participar de la “Ruta del presseguer en fruit”, van gaudir de les explicacions d’un pagès, van poder collir préssecs i van conèixer de primera mà els principals conceptes sobre prevenció i sistemes de producció integrada. La visita, a més, es va produir coincidint amb el sisè aniversari del projecte Fruiturisme.

 

La campanya “Aitona en fruita” s’ha dut a terme durant l’estiu i va sorgir arran de l’èxit d’”Aitona en Flor”, una iniciativa de promoció turística similar. Mitjançant aquest tipus de projectes, l’Ajuntament d’Aitona vol seguir difonent el patrimoni i els valors del municipi i del conjunt de les Terres de Lleida.

 

Organitzada pel consistori juntament amb les centrals de fruita, pagesos i els guies locals, “Aitona en Fruita” ha donat a conèixer la continuïtat del cicle de l’arbre fruiter, permetent als visitants aprendre sobre el procés de recol·lecció, la tasca del pagès i la vàlua del seu treball.

 

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, fa una valoració molt positiva de la primera edició d’aquest projecte que “vol seguir promovent arreu el valor afegit del municipi -la fruita-, la bellesa i la riquesa del paisatge, així com l’activitat econòmica del sector”.


Al llarg de les darreres setmanes s’han proposat diferents visites guiades i amb atenció personalitzada, que han ofert la possibilitat de conèixer de prop els camps de fruita, el procediment de recol·lecció i el funcionament d’una central de fruita. A més, al final de cada visita, els assistents han pogut comprar fruita acabada de collir. En paral·lel, les visites es podien complementar amb passejos en bicicleta o a peu per les diferents rutes senyalitzades dels entorns d’Aitona.

 
Aitona se suma als actes de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya PDF Imprimeix Correu electrònic

El consistori anima als veïns i veïnes a participar diumenge 10 de setembre dels actes previs de la Diada que se celebraran a Aitona. Enguany, l’Ajuntament ha organitzat al poliesportiu municipal la projecció d’un film inèdit amb imatges de les festes d’Aitona de l’any 1980 i una sessió de ball amb el duo ‘Paradís’.

 

Descarrega't aquí el díptic de la celebració.

 

Cartell_Diada_Nacional_de_Catalunya_Aitona_DF

 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 2 de 246
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2017 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.