Magnífic ambient en la trobada TrotaGermanor d'Aitona PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Més de 60 corredors van gaudir de la bellesa del paratge natural de la zona en una cursa de 10 quilòmetres.

 

Trotagermanor


Èxit d'assistència en la trobada de germanor organitzada conjuntament pel Club d'Atletisme d'Aitona i l’Associació Esportiva Trotallunàtics. Més de 60 persones de diverses edats, amb gent vinguda també dels municipis de Seròs i Alcarràs, es van aplegar al poble el passat dilluns 1 de maig per participar en la TrotaGermanor d'Aitona, una activitat gratuïta i integradora que va servir per fomentar els valors associats a la pràctica esportiva i compartir vivències entre els participants.

 

Els assistents van gaudir d’un dia esplèndid, amb una climatologia favorable i un recorregut d'aproximadament deu quilòmetres. A més, els corredors van poder descobrir els encants d'Aitona i el meravellós espai natural que envolta el municipi.

 

L'Ajuntament d'Aitona dóna les gràcies a tots els participants pel seu civisme i plena col·laboració, així com al Club d'Atletisme d'Aitona i l’Associació Esportiva Trotallunàtics per la seva excel·lent tasca realitzada en matèria de convocatòria i organització d'aquest esdeveniment socioesportiu.

 

 
El club Daytona.cat, campió de futbol sala de la província de Lleida en la categoria de benjamí PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Els jugadors aitonencs assoleixen el títol després de mantenir-se invictes durant tota la temporada.

 

IMG-20170427-WA0025

 

Per primera vegada, un equip d'Aitona de futbol sala en la categoria de benjamí s'ha proclamat campió de la lliga de la província de Lleida. Els joves esportistes locals, a més, han aconseguit aquesta fita en un torneig molt competit i en el qual no han perdut cap partit, donant mostres de la seva qualitat tant en l'àmbit tècnic com tàctic, des d'una perspectiva individual i col·lectiva, i evidenciant la bona entesa i l'amistat existent entre els integrants de la plantilla. L'alcaldessa d'Aitona, Rosa Pujol, expressa que "la consecució d'aquest títol per part del club Daytona.cat representa un èxit esportiu molt important i posa de manifest la bona salut de què gaudeix l’esport al nostre municipi”.


L'Ajuntament, a més, posa en valor la intensa feina diària que han dut a terme des de l'inici de temporada tant l'entrenador Aleix Cabasés com els dos delegats de l'equip, els aitonencs Sergio Esteve i Xavier Farré. En aquesta línia, Pujol assegura que "l'esport és una eina molt important de transmissió de valors positius, i més especialment en l'etapa formativa dels nens i nenes, per això cal reconèixer i apreciar la tasca pedagògica, instructiva i didàctica que ha realitzat el cos tècnic, auxiliars, pares i mares".


El consistori anima els veïns, veïnes i simpatitzants a gaudir del joc de l'equip i també a celebrar la conquesta del títol en el seu darrer partit de lliga, que tindrà lloc aquest dissabte 29 d'abril, a les 19:30 hores, al poliesportiu municipal.

 

Des de l'Ajuntament es felicita el club Daytona.cat pel foment de valors com el respecte, la integració, la convivència, l'esforç i la humilitat, i els desitja molta sort i encerts en les pròximes competicions.

 

Daytona.cat_Benjami_2

 
L’Ajuntament signa un acord amb la Fundació FCBarcelona per desenvolupar el projecte ‘FutbolNet’ PDF Imprimeix Correu electrònic

El programa s’iniciarà el 3 de maig i va dirigit a infants i joves entre els 10 i els 16 anys. Les places són limitades i per participar-hi cal inscriure’s prèviament a les oficines municipals.

 

FutbolNet_2


La sala de plens de l’Ajuntament va acollir dimecres 26 d’abril la presentació pública del projecte ‘FutbolNet’, un programa impulsat per la Fundació del Futbol Club Barcelona que utilitza el futbol com a eina per fomentar valors i que té com a objectiu donar suport a infants i joves, tot fomentant la seva integració i cohesió social i creant condicions favorables per la prevenció de la violència. Aitona és un dels tres municipis de la demarcació de Lleida que han estat escollits per dur a terme aquesta iniciativa pionera, que també compta amb el suport directe de la Diputació.

 

‘FutbolNet’ es desplegarà a Aitona des del proper 3 de maig fins a finals d’aquest any. El programa, subvencionat íntegrament per la Fundació FC Barcelona, es durà a terme els dilluns i dimecres, de les 17:30 h. a les 19:30 h., al Camp de Futbol Municipal. El projecte va dirigit a infants i joves entre els 10 i els 16 anys (5è i 6è de Primària i 1r, 2n 3r i 4t d'E.S.O), les places són limitades i per participar-hi cal inscriure’s prèviament a les oficines municipals.

 

Imma Benages, regidora d’Esports i Joventut, assegura que “per Aitona és un orgull i una oportunitat única el poder anar de la mà d’una institució centenària, de prestigi i referent a Catalunya i arreu del món en el foment i en la transmissió dels valors a través de l’esport com és el Futbol Club Barcelona. Estem molt satisfets del suport rebut per la Diputació i d’haver estat escollits per aplicar durant un any aquest programa que ens ajudarà en una tasca tan vital com és educar els nostres infants i joves”.

 

En aquesta línia, Benages apunta que “l’esport, en general, i el futbol, en concret, són un mitjà de transmissió de valors amb un potencial com pocs. A Aitona comptem amb un teixit esportiu que treballa diàriament en la formació d’esportistes i persones, en el foment dels valors vinculats a l’esport i en la promoció del municipi arreu del territori. I aquest projecte suposarà un impuls molt important en aquesta tasca tan necessària”.

 

‘FutbolNet’ oferirà als participants jocs i partits de futbol mixtes coordinats per dos monitors amb formació especialitzada. L’objectiu del projecte és millorar les habilitats dels infants per a la resolució de conflictes, millorar el comportament respectuós dels participants vers els altres i el seu entorn, millorar en el rendiment escolar dels joves i transferir coneixement en metodologies educatives i currículum als centres educatius del poble.

 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 10 de 238
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2017 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.