Pregons
Samarretes Penya els Tabolls PDF Imprimeix Correu electrònic

La Penya els Tabolls comunica a tots els socis i públic en general, que el proper dijous 24 i divendres 25 d'agost, de les 21 a les 23 hores, es podran passar a recollir només les samarretes que hagin estat encomanades al poliesportiu. I el dilluns dia 28 amb el mateix horari les samarretes no encomandes i  sí s'ha de realitzar algun canvi.

Moltes gràcies.

 
Rebuts Festa Major PDF Imprimeix Correu electrònic

Es recorda a tots el veïns que cal tenir el rebut de la Festa Major 2017 pagat. En cas contrari, l'entrada no serà permesa a cap dels actes programats durant la Festa Major.

 
Festa Major Sant Antolí PDF Imprimeix Correu electrònic

Es comunica a tots els veïns que a partir del dilluns, dia 21 d'agost, poden passar per  les oficines municipals a realitzar les següents accions:

Apuntar els palcos de la Festa Major. Es recorda que s'ha de venir presencialment a les oficines municipals ja que no es faran reserves per telèfon. El sorteig es farà el dilluns, dia 28 d'agost, a les 21.30 hores.

Recollir els tiquets per a la Sardinada Popular que es farà el dimecres, dia 30 d'agost, i per al pa amb pernil que es farà el dijous, dia 31 d'agost. Els tiquets són gratuïts per a totes les persones que tenen pagat el rebut de la Festa Major i el preu per als forasters és de 3 € per persona.

Comprar els tiquets per a la 31a Paella Popular que es farà el divendres, dia 1 de setembre. El preu és de 6 € per persona a partir dels 10 anys d'edat. Es recorda que les taules són numerades.

 
Descens en piragua PDF Imprimeix Correu electrònic

Es comunica a tots els veïns i veïnes d'Aitona que el proper 27 d'Agost es farà el 2n Descens en piragua entre els pobles de Torres de Segre, Soses, Aitona i Seròs. El preu de l'activitat és de 20€ i  inclou esmorzar, guies, piragua, pala i armilla salvavides, així com, vehicles de suport terrestre per tornar al punt de partida, ambulància i assegurança. També es podrà fer el recorregut pel costat del riu amb bicicleta el qual té un preu de 5€

Tots els interessats poden passar per les oficines municipals per més informació i per fer les inscripcions.

Les inscripcions es podran fer del dimecres, dia 26 de juliol al divendres dia 4 d'agost. Les places són limitades i la inscripció es farà per ordre de recepció.

 
Abocament de deixalles PDF Imprimeix Correu electrònic

L'Ajuntament d'Aitona recorda a tots els veïns que l'abocament improcedent de les deixalles a la via pública està totalment prohibit.

Us demanem que en cas que detecteu actituds incíviques a la via pública ho comuniqueu directament a les oficines municipals.

Gràcies per la vostra col·laboració.

 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 3
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2017 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.