El Paraguaio d’Aitona, protagonista en un nou projecte de gastronomia i salut PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Aquesta setmana s'ha donat a conèixer la iniciativa Gastronomia & Wellness que utilitza productes locals, entre ells, el Paraguaio d'Aitona

 

fruita034

 

El restaurant lleidatà El Oasis i el Centre d'Estètica Maribel Morató ja poden presumir de ser pioners en una de les ofertes més originals que es poden trobar en el panorama del maridatge. En aquesta ocasió, han presentat una proposta anomenada Gastronomia & Wellness, de la pell a la taula, oferint un menú de fruita i altres productes locals en què cada menú gaudeix d'una interpretació com a tractament d'estètica i benestar. 

 

Els responsables del projecte expliquen que l'objectiu de la iniciativa és ressaltar les propietats saludables que tenen tant la fruita com els productes naturals en la pell. I és en aquest ventall d'ofertes de fruitoteràpia que el Paraguaio d'Aitona s'ha seleccionat com un dels productes locals per emprar en aquestes innovadores i saludables experiències. 

 

Des de l'Ajuntament d'Aitona felicitem les impulsores del projecte i desitgem que aquesta original proposta tingui una molt bona acollida entre la població.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2024 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.