Salutació PDF Imprimeix Correu electrònic

ROSA_PUJOL_ESTEVE_CIU

Tot i ser un poble petit, Aitona ha esdevingut amb els anys un municipi viu, actiu i dinàmic. La riquesa associativa, el patrimoni arquitectònic i l'entorn natural fan d'Aitona un indret envejable i amb un gran camí per recórrer en termes de projecció exterior. No obstant, l'actiu que veritablement ens defineix i ens explica al món és la fruita dolça. Cada dia són més les persones d'altres parts del país que decideixen acostar-se al nostre poble i endinsar-se en l'univers de la que possiblement sigui una de les millors fruites del món.

 

Ara bé, la projecció exterior i el dinamisme social no són objectius en sí mateixos, sinó instruments per tal d'arribar a una finalitat, que no és altra que el benestar i la qualitat de vida dels veïns i veïnes d'Aitona. La potenciació de tots els nostres actius no tindria sentit si no es traduís a la pràctica en una millora del dia a dia dels aitonencs i aitonenques. És per això que la consolidació del poble com un municipi amb vocació d'obertura ha anat acompanyada d'una optimització dels serveis municipals, una millora de la via pública i, molt especialment, un acostament de l'Ajuntament al ciutadà.

 

Queda feina per fer, però durant els darrers anys hem donat passes molt importants en termes de transparència i proximitat. I bona part d'aquesta millora ha estat vehiculada a través del web municipal i les xarxes socials de l'Ajuntament, que a dia d'avui són els canals principals de què gaudeixen els aitonencs per informar-se i per fer tràmits de tot tipus. La xarxa s'ha convertit en part indestriable de la nostra vida quotidiana. I l'Ajuntament d'Aitona ha entrat de ple en aquest nou escenari. Des del consistori seguirem treballant de valent per tal de mantenir permanentment actualitzades i al dia les eines digitals municipals, avui ja imprescindibles per a tots.

 

Rosa Pujol Esteve

alcaldessa d’Aitona

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2019 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.