El 17, 18 i 19 de maig, Festa Major de Sant Gaietà a Aitona! PDF Imprimeix Correu electrònic

Captura_de_Pantalla_2024-05-09_a_les_13.58.47

L’espectacle d’en Peyu, l’elecció de les pubilles i hereus, la V Cursa Embarrocat i el Mercat de Cultura i Tradicions seran els grans protagonistes. Consulta el programa d’activitats.


El mes de maig és sinònim de festa grossa a Aitona. I és que un any més, la vila ho té tot a punt per celebrar una nova edició de la Festa Major de Sant Gaietà. Enguany arriba amb un programa farcit d’activitats lúdiques, culturals, tradicionals, esportives i festives perquè en puguin gaudir tots els veïns i veïnes.

 

La Festa Major tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 de maig i entre les propostes més destacades d’aquest 2024 hi ha l'exposició de nines antigues, l’espectacle d’en Peyu ‘L’Home Orquestra’, l’elecció de les pubilles i hereus, la V Cursa Embarrocat i el Mercat de Cultura i Tradicions, que arriba amb una novetat: el llançament de la primera moneda d’Aitona, la primera d’una col·lecció que es nodrirà any rere any al Mercat de la Baronia. Tota la programació d’activitats la podeu consultar aquí.

 

L’Ajuntament fa un agraïment especial a les entitats i associacions que, com cada any, han col·laborat en l’organització de la Festa Major de Sant Gaietà i es convida els veïns i veïnes a passar-ho bé i gaudir amb les diferents activitats.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2024 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.