La Marató de TV3 treu a relluir l’esperit solidari dels aitonencs PDF Imprimeix Correu electrònic

Aquest 2018 s’han recaptat un total de 4.280€ que es destinaran íntegrament a la recerca mèdica del càncer, duplicant així la xifra assolida en l’anterior edició.

 

_DSC9611


Aitona ha tornat a demostrar el seu compromís i la seva solidaritat amb les causes justes. Centenars de veïns i veïnes van assistir diumenge 16 de desembre als actes de La Marató de TV3, que enguany ha recaptat fons per a la investigació mèdica del càncer. La recaptació final ha estat de 4.280€; el que representa 1.859,21€ més que en l’edició de 2017.

 

Per fer-ho possible, l’Ajuntament, amb la col·laboració de les associacions i entitats del municipi, va organitzar un conjunt d’actes al Pavelló Poliesportiu amb l’espectacle Christmas.cat, de l’Orfeó Lleidatà, com a gran reclam. La jornada es va completar amb una actuació dels Batukats de l’Ala, una xocolatada popular i un ball. I dies abans, el 9 de desembre, el Club Atletisme Aitona també es va sumar a La Marató de TV3 amb una caminada i un esmorzar solidaris.

 

L’Ajuntament d’Aitona agraeix públicament la col·laboració de les associacions, entitats i voluntaris que s’han implicat en l’organització dels actes de la Marató de TV3 d’aquest any; en especial, a Batukats de l’Ala, el Club Atletisme Aitona, Joan Ramon Espax i l’Associació de Jubilats per les seves aportacions.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2019 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.