Fruiturisme promociona la fruita aitonenca a la XXVI Mitja Marató de Lleida

L’Ajuntament d’Aitona i Fruiturisme han participat novament d’aquesta popular cursa repartint peces de fruita entre tots els participants.

 

b0fb0945-2ebc-4e84-9e9e-d43e5e7bff6b


El diumenge 18 de novembre va tenir lloc la Mitja Marató de Lleida, cursa atlètica que organitza l’Associació Esportiva Ekke i que enguany ha celebrat el seu 26è aniversari. A fi de seguir donant a conèixer la qualitat i l’excel·lència de la fruita aitonenca, Fruiturisme va tornar a ser-hi present repartint peces de fruita entre els participants. Concretament, dos centrals de fruita del municipi (Arfon Fruits i Fruites Font) van repartir pomes als corredors, una fruita especialment indicada per a atletes per la seva rica aportació en vitamines, minerals i fibra.

 

L’esdeveniment va aplegar entre totes les curses un destacat nombre de participants, el que fa que sigui un gran aparador per a la promoció de la fruita aitonenca. El regidor Miquel Bosch va indicar després del lliurament de premis que l’Ajuntament continuarà col·laborant en aquest tipus d’esdeveniments esportius, que “són un important actiu per a Aitona i ens permet incidir i insistir en la importància que té la fruita en la dieta de tot esportista”.

 

d677097f-2864-46a2-8c9e-5a55fd6605b2


Fruiturisme felicita tots els corredors –entre ells, l’equip d’atletisme d’Aitona- i l’organització de la Mitja Marató pel 26è aniversari.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2024 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.