Aitona acull el tret de sortida del cicle de conferències de l’Aula d’Extensió Universitària PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per aitona   
diumenge, 7 d'octubre de 2018 13:16

Totes les persones interessades en participar del programa de xerrades poden formalitzar la seva inscripció a les oficines municipals de l’Ajuntament.

 

conf4


La Sala de Plens de l’Ajuntament d’Aitona va ser seu la setmana passada de la xerrada ‘Ciència i transformació dels hàbits socials en les societats actuals’, la sessió inaugural del cicle de conferències 2018-2019 de l’Aula d’Extensió Universitària Baix Segre.

 

La trobada, a càrrec de Cristina Solé, professora de l’UDL del Departament de Filologia Clàssica Francesa i Hispànica, va comptar amb una gran assistència per part dels veïns i veïnes del municipi i va permetre als assistents conèixer les principals pautes per a poder entendre les societats actuals.

 

Ara la propera conferència tindrà lloc a Torres de Segre el dia 25 d’octubre, amb el títol ‘Pompeu Fabra, un segle després: una visió des de Ponent’ i a càrrec de Ramon Sistac, professor de l’UDL del Departament de filologia catalana i comunicació. En aquest sentit, totes les persones interessades en participar del programa de xerrades poden formalitzar la seva inscripció a les oficines municipals de l’Ajuntament d’Aitona.

 

L’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran promou la formació i capacitació de la gent gran mitjançant conferències realitzades per persones rellevants en el seu àmbit de coneixement. Són tanmateix una eina molt enriquidora per fomentar l’envelliment actiu i per enfortir les relacions socials entre persones grans.

Darrera actualització de diumenge, 7 d'octubre de 2018 13:18
 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.