Aitona acull el tret de sortida del cicle de conferències de l’Aula d’Extensió Universitària PDF Imprimeix Correu electrònic

Totes les persones interessades en participar del programa de xerrades poden formalitzar la seva inscripció a les oficines municipals de l’Ajuntament.

 

conf4


La Sala de Plens de l’Ajuntament d’Aitona va ser seu la setmana passada de la xerrada ‘Ciència i transformació dels hàbits socials en les societats actuals’, la sessió inaugural del cicle de conferències 2018-2019 de l’Aula d’Extensió Universitària Baix Segre.

 

La trobada, a càrrec de Cristina Solé, professora de l’UDL del Departament de Filologia Clàssica Francesa i Hispànica, va comptar amb una gran assistència per part dels veïns i veïnes del municipi i va permetre als assistents conèixer les principals pautes per a poder entendre les societats actuals.

 

Ara la propera conferència tindrà lloc a Torres de Segre el dia 25 d’octubre, amb el títol ‘Pompeu Fabra, un segle després: una visió des de Ponent’ i a càrrec de Ramon Sistac, professor de l’UDL del Departament de filologia catalana i comunicació. En aquest sentit, totes les persones interessades en participar del programa de xerrades poden formalitzar la seva inscripció a les oficines municipals de l’Ajuntament d’Aitona.

 

L’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran promou la formació i capacitació de la gent gran mitjançant conferències realitzades per persones rellevants en el seu àmbit de coneixement. Són tanmateix una eina molt enriquidora per fomentar l’envelliment actiu i per enfortir les relacions socials entre persones grans.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.