L’Ajuntament actua per millorar la mobilitat al casc antic de la vila PDF Imprimeix Correu electrònic

El consistori ha procedit a l’enderroc d’un habitatge declarat en estat ruïnós situat a la travessera del carrer Major amb l’objectiu de comunicar aquest vial amb la plaça de l’Ajuntament.

Enderroc_dun_habitatge_a_la_travessera_del_carrer_Major


L’Ajuntament d’Aitona té fixada com una de les seves prioritats garantir la qualitat, la comoditat i la seguretat de l’espai públic. Així, durant el passat mes d’agost, el consistori va endegar una nova actuació estratègica en termes de reformulació i nou usos de la via pública.

 

L’acció ha consistit en l’enderroc d’un habitatge declarat en estat ruïnós ubicat a la travessera del carrer Major, al nucli urbà del municipi. L’immoble va ser adquirit pel consistori per a poder efectuar-ne l’enderrocament i, posteriorment, permetre comunicar aquest vial amb la plaça de l’Ajuntament i millorar i facilitar la mobilitat i la seguretat per aquesta via que actualment presenta un únic accés i un amplada de tres metres.

 

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, emmarca aquesta actuació en la voluntat de l’Ajuntament de “seguir avançant en el procés de dignificació, sanejament i embelliment del nostre casc antic iniciat amb la reforma de la plaça Major”.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.