El pregó de Tatxo Benet i les noves pubilles i hereus, protagonistes del primer gran acte de la Fest PDF Imprimeix Correu electrònic

Durant l’acte també s’ha fet un homenatge pòstum a la Teresa Domingo Pinyol i s’ha dut a terme un reconeixement públic de totes les persones que han col·laborat, fins a dia d’avui, en el projecte Fruiturisme

 

IMG_3923

 

Aitona ha acollit avui dos dels moments més emblemàtics de la Festa Major de Sant Antolí: el pregó de Festes i la proclamació de les pubilles i hereus. A les 19.30h, després de la cercavila amb la Colla de Gegants i Grallers de Maials, el mediàtic Tatxo Benet ha donat pas a la lectura del seu pregó, divertit, proper i ple de referències als seus lligams amb Aitona, lloc d’origen de la seva mare. L’Ajuntament ha volgut fer honor a aquests vincles i agrair la presència del Tatxo amb el lliurament d’una recreació pictòrica de la casa materna del Tatxo, pintada per l’artista local J.R. Espax. Com és tradició, després del pregó s’ha celebrat la proclamació de les pubilles i hereus d’enguany. Centenars de veïns i veïnes s’han congregat al pavelló per tal de donar la benvinguda als infants i joves que durant el pròxim any ostentaran l’honor de representar el poble.

 

IMG_3899

 

Un any més, els dos actes han estat un autèntic èxit d’assistència i els aitonencs i aitonenqueshan pogut compartir, en un ambient de comunió i moltes ganes de festa, experiències, somriures, aplaudiments i alegries. Ara bé, també hi ha hagut algun moment per la nostàlgia i el record de persones que ja no hi són. Concretament, s’ha fet un petit homenatge pòstum a la Teresa Domingo Piñol, persona molt estimada al poble que ens ha deixat recentment. El record de la Teresa s’ha fet en el marc d’un sentit reconeixement i agraïment general a totes les persones que, fins a dia d’avui, han col·laborat d’alguna manera a l’èxit del projecte Fruiturisme. Tots ells, incloent la Teresa Domingo, han estat els protagonistes d’una emotiva presentació fotogràfica que s’ha projectat al pavelló en una pantalla gegant.

 

Des de l’Ajuntament es dona les gràcies a totes les persones que han participat en les activitats d’avui i es convida tothom a seguir prenent part en els actes programats per a aquesta nova edició de la Festa Major de Sant Antolí.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.