Les Aitonades tanquen edició amb rècord de participants PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Els infants i joves d’Aitona han gaudit un any més de les estades d’estiu, realitzant tallers i activitats de lleure i esportives. Enguany hi ha hagut més de 70 participants dels campus d’estiu i una trentena als tallers setmanals. Podeu veure l'àlbum de fotografies aquí.


Cloenda_estades_2018_web

 

Aquest estiu els infants i joves d’Aitona han tornat a gaudir de les estades multi-activitat i els tallers setmanals temàtics de la nova edició de les Aitonades. Durant l’acte de cloenda al pavelló poliesportiu s’ha entregat una copa als participants de les estades, que enguany han estat més de setanta, a més de l’entrega d’una medalla a la trentena de participants dels tallers. Des de l’Ajuntament es fa una valoració molt positiva de les Aitonades, ja que no només ofereixen una alternativa d’oci educatiu i saludable als infants i joves, sinó que cada any hi ha més inscrits.

 

Durant els mesos de juliol i agost, els participants han pogut practicar les seves activitats preferides en companyia d'amics i companys de classe i s’han mantingut actius i entretinguts al llarg de les vacances. Pel que fa als tallers, en aquesta edició n’hi havia programats de molt diversos, com el de creació d’instruments musicals, de manualitats variades, d’anglès, de patinatge o de robòtica. Com sempre els esports han tingut protagonisme a les Aitones, amb jocs aquàtics, waterpolo, futbol sala, tennis, entre d’altres.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2019 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.