Aitona ret homenatge a la vellesa en una nova edició del Dia de l’Ancianitat PDF Imprimeix Correu electrònic

El programa complet de la jornada el podeu descarregar a través del següent enllaç.

 

Cartell_Festa_de_la_Gent_Gran_2018

 

El proper diumenge 26 d’agost, Aitona brindarà el seu particular homenatge a la vellesa amb la celebració d’una nova edició al municipi del Dia de l’Ancianitat. La jornada, organitzada per l’Ajuntament i la Congregació de Germanetes dels Ancians Desemparats –amb la col·laboració de l’Associació de Jubilats d’Aitona i la Diputació de Lleida-, té com a objectiu reconèixer els valors i homenatjar la tasca que duen a terme els aitonencs i aitonenques de més edat.

 

El dinar de germanor i l’entrega de les plaques commemoratives, actes centrals de la festa


La Festa d’Homenatge a la Vellesa d’Aitona arrencarà a les 11 h. amb una missa solemne a la capella de la residència de les Germanetes presidida per l'Excm. i Rvdm. Bisbe de Lleida, Sr. Salvador Giménez; amb l’assistència del Pare Joan María Mayol, rector del Santuari del Monestir Montserrat, de les autoritats municipals i les Pubilles i Hereus de l’any 2017; i amb l’acompanyament del Cor Etosca.

 

A partir d’aquí, tindrà lloc una veneració de la relíquia de Santa Teresa Jornet i el cant de l’himne a la Santa; un petit refrigeri per a tots els assistents; una xerrada explicativa a càrrec del Pare Joan María Mayol, rector del Santuari de Montserrat, sobre la 'Devoció a la Verge de Montserrat al món i les Confraries’.

 

Tampoc hi faltaran el tradicional dinar de germanor i el lliurament de plaques commemoratives a les persones que enguany compleixen 80 anys i als matrimonis que celebren les noces d’or; una sessió de ball; l’entrega de les plaques commemoratives als residents de Llar de Santa Teresa Jornet que compleixen 80 anys; la projecció del vídeo ‘Un passeig per l’Aitona de Santa Teresa Jornet’; actuacions musicals; i xocolata desfeta amb coca per a tots els participants.

 

El programa complet de la jornada el podeu descarregar a través del següent enllaç.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2019 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.