La deixalleria mòbil s’instal·larà a Aitona a partir del 6 d’agost PDF Imprimeix Correu electrònic

Els residus que s’hi poden portar són aquells que no es poden dipositar a les àrees completes de contenidors. El servei, pioner a la vila, s’habilitarà a la plaça del poliesportiu durant dos dies al mes en horari de 16 h. a 20 h.

 

Deixalleria_mbil


L’Ajuntament d’Aitona avança en el desplegament del nou model d’àrees completes de contenidors, vigent des del passat 19 de juliol. Així, amb l’objectiu de dotar als veïns i veïnes de noves eines i recursos que facilitin la seva tasca, aquest mes d’agost entrarà en funcionament a la vila un nou servei de deixalleria mòbil.

 

El servei, pioner al municipi, s’iniciarà dilluns 6 d’agost i permetrà acostar la recollida selectiva dels residus que no es poden dipositar a les àrees completes de contenidors i donar passes significatives en l’objectiu compartit de millorar les dades de reciclatge i de recollida selectiva i combatre de forma efectiva els abocaments il·legals a la via pública.

 

Els veïns i veïnes podran fer ús del nou servei durant dos dies al mes en el camió que s’instal·larà de les 14 h. a les 20 h. a la plaça del poliesportiu. Així, els residus que es poden entregar han d’estar prèviament seleccionats des de casa i són aquells que no es poden dipositar a les àrees completes de contenidors; és a dir, tèxtil, oli vegetal usat, fluorescents, làmpades de vapor de mercuri i bombetes, piles i acumuladors, tòners, pintures, dissolvents, vernissos, petits electrodomèstics, radiografies i medicaments.

 

Des del consistori s’anima la població a utilitzar aquest nou servei, que és gratuït, i agraeix la col·laboració dels veïns i veïnes.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.