L’Ajuntament reforma íntegrament el camí del Curt PDF Imprimeix Correu electrònic

El consistori ha destinat enguany una partida de 60.000€ per arranjar el paviment i les cunetes d’aquest i de diferents vials del municipi.

 

20180727_110308


L’Ajuntament d’Aitona segueix donant compliment al Pla de Millores de Camins Municipals engegat l’any 2017 amb l’objectiu de dotar el poble d'una xarxa de camins segura, accessible, plenament transitable i que doni resposta a les necessitats dels agricultors i la població.

 

Així, el consistori ha endegat recentment una nova actuació de condicionament dels camins del terme municipal que ha implicat en aquesta ocasió el camí Curt, on s’hi ha dut a terme l’habilitació d’un nou paviment asfàltic.

 

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, emmarca aquest projecte en la voluntat de l’equip de govern de “donar continuïtat a un dels projectes més estratègics del mandat en termes de mobilitat, seguretat i cohesió territorial”. En aquest sentit, l’Ajuntament ha destinat enguany una partida de 60.000€ per arranjar el paviment i les cunetes de diferents vials del municipi.


L’actuació al camí del Curt, finalment, se suma als treballs d’arranjament impulsats al llarg dels darrers mesos en espais com les costes del Calvari, de Nena i del Barranc, i que han permès resoldre les importants deficiències que patien aquests vials com a conseqüència del desgast produït per la circulació diària de vehicles de gran tonatge.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.