Entra en funcionament el nou servei d’àrees completes de contenidors PDF Imprimeix Correu electrònic

Durant els propers dies s’habilitaran els nous contenidors a les 24 àrees completes establertes arreu del municipi, així com 6 petites illes completes de contenidors al casc antic. Amb aquest nou model l’Ajuntament aposta per millorar les dades de reciclatge i de recollida selectiva a Aitona.

 

Cartell_nou_model_de_residus


Dijous 19 de juliol ha entrat en funcionament a Aitona el nou servei d’àrees completes de contenidors amb l’habilitació de 24 noves àrees completes de contenidors –totes elles amb els cinc contenidors (orgànica, envasos, paper i cartró, vidre i resta)- en diferents punts de la vila; i 6 petites illes completes de contenidors al casc antic, per tal que els residents d’aquesta zona puguin accedir còmodament a la selecció dels seus residus.

 

Amb aquest nou servei el consistori té com a objectiu millorar les dades de reciclatge i de recollida selectiva a Aitona, optimitzar el servei que es presta als ciutadans, abaratir els costos de la recollida i combatre de forma efectiva els abocaments il·legals de residus, restes vegetals i voluminosos a la via pública.

 

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, explica que “som conscients que el canvi de model pot provocar durant les primeres setmanes algunes confusions i incomoditats que amb el temps, però, quedaran plenament resoltes”.


En aquesta línia, Pujol afegeix que “agraïm per avançat la comprensió, suport i implicació de tota la ciutadania en aquesta iniciativa que a mig i llarg termini estem convençuts que generarà uns enormes beneficis mediambientals i econòmics per al poble i una clara millora en el benestar col·lectiu”.


Per això, amb el propòsit d’implicar els aitonencs i aitonenques, resoldre els possibles dubtes i donar a conèixer el nou servei de recollida de residus, l’Ajuntament durà a terme al llarg dels propers dies campanyes informatives sobre el funcionament i característiques d’aquest nou model, que va ser l’opció més votada pels veïns i veïnes del municipi el passat 2016 en l’enquesta ciutadana organitzada pel consistori.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.