Aitona es dotarà amb un nou Centre de Serveis per a la gent gran PDF Imprimeix Correu electrònic

L’Ajuntament habilitarà aquest nou servei a les instal·lacions de l’antic col·legi Francesc Feliu. Els treballs es previst que comencin a principis del 2019.

 

Centre_de_Serveis


L’Ajuntament d’Aitona té fixada com una de les seves prioritats prestar als veïns i veïnes de més edat del municipi eines i equipaments que permetin fomentar i garantir la seva educació en el lleure i la cultura i la vida associativa del municipi.

 

En aquesta línia de treball, el consistori i la Generalitat de Catalunya han arribat a un acord per a la desafectació de les instal·lacions de l’antic col·legi Francesc Feliu –de titularitat municipal- que permetrà a l’Ajuntament utilitzar-les com a nou centre d’assistència municipal a les persones grans. Així, un cop aprovat el projecte, l’objectiu és donar el tret de sortida als treballs d’adequació a principis del 2019.


Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, explica que “amb aquest nou equipament apostem com a equip de govern per potenciar i aprofitar un espai municipal que fins ara es trobava en desús”. Pujol, a més, avança que el pla neix amb el doble objectiu de “donar resposta de forma prioritària a una de les principals necessitats del col·lectiu de gent gran de la vila” i “garantir el benestar de tots els veïns i veïns tot oferint-los un espai plenament adaptat a les seves necessitats i interessos”.

 

L’alcaldessa, finalment, assegura que “per a municipis com el nostre és cabdal poder comptar amb equipaments i serveis de primer nivell com la Llar d’Infants o el futur Centre de Serveis”.

 

Així, el nou Centre de Serveis és previst que ofereixi serveis de cuina, bugaderia i s’hi aniran sumant prestacions, com podologia o perruqueria a mesura que hi hagi demanda. La intenció, a més, és que les persones grans puguin estar-se al centre durant tot el dia, ja que no serà residència d’interns.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2019 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.