L’Ajuntament reforma íntegrament els camins del Calvari, de Nena i del Barranc PDF Imprimeix Correu electrònic

El consistori ha destinat una partida de 60.000€ per arranjar el paviment i les cunetes d’aquests vials que uneixen el nucli d’Aitona amb la banda nord del terme municipal.

 

COSTA_DE_NENA_1


L’Ajuntament d’Aitona segueix donant compliment al Pla de Millores de Camins Municipals engegat l’any 2017 amb l’objectiu de dotar el poble d'una xarxa de camins segura, accessible, plenament transitable i que doni resposta a les necessitats dels agricultors i la població.

 

En aquest sentit, el consistori ha endegat una nova actuació de condicionament de diferents camins del terme municipal que impliquen en aquesta ocasió les costes del Calvari, de Nena i del Barranc.

 

COSTA_DEL_CALVARI_1

 

Així, l’Ajuntament ha destinat una partida de 60.000€ per fer front a l’arranjament íntegre del paviment i de les cunetes d’aquests tres vials que uneixen el nucli amb la banda nord del terme municipal, que presenten un elevat volum de trànsit, i que patien importants deficiències com a conseqüència del desgast produït per la circulació diària de vehicles de gran tonatge.

 

Per tot plegat, els treballs han consistit en l’habilitació d’un nou paviment asfàltic amb reg d'imprimació termoadherent i en la neteja i restauració de les cunetes.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.